MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 4 δωρεάν εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών για την Τετάρτη 19 Ιουλίου

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Τετάρτη 19 Ιουλίου.

Monopoli Team

Αθήνα

Συναυλία «Κορμί και αλάτι», Μπέσσυ Αργυράκη

Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελοκαι με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά,ηαιώνιαέφηβη, θα παρουσιάσει ένα μουσικό πάρτυ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, θυμίζοντας στους παλιότερους τα εκπληκτικά party της γενιάς τους και στους νεότερους, τον τρόπο διασκέδασης μιας εποχής που έχει αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή της στον χώρο της διασκέδασης και τηςμουσικής. Μαζί της ο ταλαντούχος ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου που εκτός από τραγούδια που θα ερμηνεύσει με την Μπέσσυ, θα έχει και ένα δεκάλεπτο standup comedy …..γιατί το γέλιο αυτό το καλοκαίρι θα μας χρειαστεί.
19/7, 21:00
Πλατεία Ναθαναήλ, Άγιος Ελευθέριος

«Η Σκιά του Μαρτ» του Στιγκ Ντάγκερμαν στο Θέατρο Κολωνού

Φωτογραφία: Πάτροκλος Σκαφιδάς

Μια θεατρική παράσταση από το Θέατρο Αργώ με την Αιμιλία Υψηλάντη, σε σκηνοθεσία Χρύσας Καψούλη και μετάφραση Μαργαρίτας Μέλμπεργκ. Μία μητέρα και ένας γιός στο τέλος του πολέμου ζουν με την ανάμνηση και τον θαυμασμό ενός ήρωα που χάθηκε στον πόλεμο. Ζουν κάτω από τη σκιά του ήρωα γιού και αδερφού Μαρτ. Η σύγκριση που κάνει η μάνα ανάμεσα στα δυο παιδιά της, τον ήρωα Μαρτ και τον αδύναμο γιό της Γκάμπριελ, θα οδηγήσει σε ένα δραματικό τέλος. Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή 2023» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).
19/7, 21:00
Θέατρο Κολωνού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕκδηλώσεις, ταινίες και εκθέσεις: 4 προτάσεις για την Τετάρτη 19 Ιουλίου12.09.2018

 Κώστας Χατζής “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει” στο Φεστιβάλ Hλιούπολης
Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ηλιούπολης, το Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, υποδέχεται τον λαϊκό τραγουδιστή Κώστα Χατζή για μια συναυλία, με τίτλο “Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει”. Μελωδική συντροφιά θα του κρατήσει η κόρη του, η Δανιέλα Χατζή. Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ο απολαυστικός ερμηνευτής θα μας ταξιδέψει με τις γνωστές επιτυχίες του, στον δικό του κόσμο, εκεί οπού σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει.
19/7, 21:00
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Θεσσαλονίκη

Αστερίξ και Οβελίξ στο Δρόμο για την Κίνα στο Σινε Τζένη Καρέζη

Η νεότερη ταινία του ξεκαρδιστικού franchise, θα προβληθεί με θέα τα αστέρια στον θερινό κινηματογράφο “Τζένη Καρέζη”, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ο Αστερίξ και ο Οβελίξ ταξιδεύουν στη μακρινή Κίνα για να απελευθερώσουν την αυτοκράτειρα που έχει πέσει θύμα συνωμοσίας από σφετεριστή πρίγκιπα, ύστερα από παράκληση της φυγάδας κόρης της πρώτης. Στη διάρκεια του ταξιδιού οι δύο φημισμένοι Γαλάτες πλήττονται από τα βέλη του θεού Έρωτα.
19/7, 21:15
Μαυρομιχάλη και Φιλίππου, Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Τετάρτη 19 Ιουλίου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b