MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τετάρτη 19 Ιουλίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου.

Monopoli Team

1. Η λίμνη, του Ρόμπερτ Βάλζερ από την Ζιζέλ Βιεν στην Πειραιώς 260

Η σπουδαία δημιουργός Ζιζέλ Βιεν παραδίδει στο κοινό του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2023 ένα καθηλωτικό έργο, βασισμένο στο σύντομο θεατρικό “Der Teich” (Η λίμνη) του Ρόμπερτ Βάλζερ, που καταπιάνεται με ένα διαχρονικό ανθρώπινο ζήτημα: την οικογένεια και τα τραύματά της. Η λίμνη είναι η ιστορία ενός παιδιού που νιώθει απόρριψη από την οικογένειά του και στο ύψιστο σημείο της απελπισίας του, σκηνοθετεί την αυτοκτονία του. Η Ζιζέλ Βιεν δημιουργεί ένα δυνατό ψυχολογικό δράμα «φωτίζοντας» με τη σκηνοθεσία της τους ενοχλητικούς υπαινιγμούς του Βάλζερ για την παιδική κακοποίηση, την αιμομιξία και το οικογενειακό τραύμα. Η παράσταση εκτυλίσσεται μέσα σε ένα σύμπαν ηλεκτρονικής μουσικής και υπνωτιστικού φωτισμού, που φέρνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες ορμές και συναισθήματα.
Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20/7 στις 21:00
Από 5€
Πειραιώς 260 (Δ), Καλλιθέα

2. Ηλέκτρα, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ στο Θέατρο Πέτρας

Η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ και με τη Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο, συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και κάνει απόψε στάση στην Πετρούπολη. Ένα σύμπαν που βουλιάζει στην διαφθορά και την αδικία. Ένας κόσμος αντιηρωικός όπου τα πάντα έχουν ανατραπεί και η τάξη των πραγμάτων έχει διασαλευτεί επικίνδυνα. Σε αυτόν τον κόσμο, η Ηλέκτρα επιλέγει να αποτελέσει το μοναδικό κύτταρο ζωντανής συνείδησης που δεν θα πάψει να καταγγέλλει στο διηνεκές την ανηθικότητα και την υποκρισία. Η φωνή της αποτελεί μια γενναία και δυναμική πράξη ενεργητικής αντίστασης που ενοχλεί διαρκώς και υπενθυμίζει ακατάπαυστα την ανάγκη για αποκατάσταση της φρικτής αδικίας.
Τετάρτη 19/7 στις 21:30
17-20€
Θέατρο Πέτρας, Μ. Μερκούρη, Πετρούπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατής: «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Λίλλυς Μελεμέ12.09.2018

3.Οι παίχτες: Η παράσταση του Γιώργου Κουτλή στο Κηποθέατρο Παπάγου Τρίτη 9 Νοεμβρίου

Μετά από δύο αποθεωτικές χρονιές με αλλεπάλληλα sold out, οι «Παίxτες» του Ν.Β. Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή, με τους Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Γιώργος Τζαβάρα, Γιώργο Μπουκαούρη και guest star τον Θανάση Δήμου, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το θέατρο Κιβωτός και να ορμήσουν έξω, στα ανοιχτά θέατρα…εξαπατώντας όποιον βρούνε μπροστά τους. Αποψινή τους στάση το Κηποθέατρο Παπάγου. Η αδρεναλίνη της κομπίνας, η μαεστρία και η αρρώστια του τζόγου, η κάψα να εξαπατήσεις τους πάντες, αλλά να μην εξαπατηθείς εσύ ο ίδιος και η εμμονή του ανθρώπου για την επικράτηση απέναντι στον οποιονδήποτε «δίπλα», κυριεύουν την πένα του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ κάπου στο 1836, για να γράψει μια δαιμονισμένη μυστήρια κωμωδία, που ακούει στο όνομα «Οι παίχτες».
Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20/7 στις 21:00
20€
Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου), Παπάγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕκδηλώσεις, ταινίες και εκθέσεις: 4 προτάσεις για την Τετάρτη 19 Ιουλίου12.09.2018

4. Release Athens 2023: Οι Arctic Monkeys στην Πλατεία Νερού

Οι Arctic Monkeys επέστρεψαν στην Αθήνα, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία συναυλία τους, ως headliners του Release Festival – με τη δεύτερη εμφάνισή τους σήμερα, αφού η πρώτη βγήκε αμέσως sold out. Με αμέτρητες επιτυχίες και σπουδαίες live εμφανίσεις -μεταξύ αυτών και εκείνη στην Μαλακάσα το 2018- στο ενεργητικό τους, οι Arctic Monkeys ήρθαν στην Αθήνα, με έναν ολοκαίνουριο δίσκο στις αποσκευές τους, το αριστουργηματικό The Car, που αποτελεί κατά κάποιον τρόπο τη συνέχεια (ή μάλλον την εξέλιξη) του τελευταίου δίσκου τους Tranquility Base Hotel & Casino. Μαζί τους, οι εκρηκτικοί The Hives, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα και o ξεχωριστός Willie J Healey.
Τετάρτη 19/7 * οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00
Από 85€
Πλατεία Νερού, Λεωφ. Ποσειδώνος, Καλλιθέα

5. Metallica & Symphony: Οι Scream inc στο City Garden Festival

Το CT Garden μεταμορφώνεται σε μια μοναδική αρένα ορθίων και σας περιμένει να ζήσετε μια δυνατή metal συναυλία με τους Scream Inc στο μεγάλο αφιέρωμα των Metallica. Ζήστε μια βραδιά με τα τραγούδια του καλύτερου ίσως συγκροτήματος heavy metal μουσικής στον κόσμο. Nothing Else Matters, The Unforgiven, Fade to Black, Enter Sandman, One, Master Of Puppets, Turn the Page είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που θα απολαύσουμε σε αυτή τη μαγική βραδιά από τους Scream inc, ενός από τα πιο επιτυχημένα tribute bands της εποχής μας.
Τετάρτη 19/7 στις 21:00
30€
City Garden Festival, Christmas Theater, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα δούμε τους “Σφήκες” της Λένας Κιτσοπούλου; Το αναλυτικό πρόγραμμα της περιοδείας12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b