MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Britney Spears επιστρέφει με ένα τραγούδι – έκπληξη σε συνεργασία με τον Will.i.am

Η Britney Spears επιστρέφει στη δισκογραφία με ένα νέο τραγούδι μαζί με τον Will.i.am, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου.

Monopoli Team

Η Britney Spears θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι μαζί με τον Will.i.am σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου. Οι μουσικοί εξέπληξαν τους θαυμαστές τους τη Δευτέρα (17 Ιουλίου) με την ανακοίνωση μιας νέας συνεργασίας λίγες ώρες πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία του. Ο Will.i.am – των Black Eyed Peas – μοιράστηκε την είδηση στο Twitter, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης “Uh oh!!!” και κάνοντας tag την Spears.

Ο μουσικός μοιράστηκε ένα κλιπ που μας προϊδεάζει για την επερχόμενη κυκλοφορία, αφού περιέχει ένα πολύ σύντομο δείγμα του πώς μπορεί να ακούγεται το τραγούδι.

Το βίντεο διάρκειας 16 δευτερολέπτων ξεκινά με τα άμεσα αναγνωρίσιμα φωνητικά από την προηγούμενη συνεργασία του διδύμου που κατέκτησε τα charts το 2013, “Scream & Shout”.

Ο Will.i.am ξεκινάει: “You are now, now rocking with / Will.I.Am and…,” και εκεί που περιμένουμε η Britney να πει την iconic ατάκα της “Britney, b****” , ακούμε:Mind your business, b****” (“Κοίτα τη δουλειά σου“).

Η Spears μοιράστηκε έκτοτε το κλιπ στο Instagram Story της. Παραμένει ασαφές αν πρόκειται για ένα αυτόνομο κομμάτι ή για το πρώτο single από ένα πιθανό νέο άλμπουμ. Το δίδυμο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, με τον Will.i.am να έχει κάνει την παραγωγή σε αρκετά κομμάτια της ποπ σταρ, όπως το “Big Fat Bass” του 2011 και πολλά από τα τραγούδια του άλμπουμ της Britney το 2013.

Το τραγούδι είναι η πρώτη κυκλοφορία της Spears εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, μετά τη συνεργασία της με τον Elton John στο “Hold Me Closer”, μια επανεκτέλεση του “Tiny Dancer”, το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDonald Glover και Maya Erskine οι νέοι Mr and Mrs Smith: Κυκλοφόρησε το teaser του reboot12.09.2018

Οι θαυμαστές σχολίασαν την ανάρτηση με ενθουσιασμό. “Σε ευχαριστώ σύμπαν” έγραψε ο πρωταγωνιστής του RuPaul’s Drag Race, Derrick Prentice Barry. “Σίγουρα είναι χιτ”, είπε ένας άλλος. “Bring the action”, έγραψε ένα τρίτο άτομο, παραθέτοντας έναν άλλο στίχο από το κομμάτι “Scream & Shout” του διδύμου.

Το μέχρι στιγμής άτιτλο τραγούδι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στις υπηρεσίες streaming, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την Τρίτη (18 Ιουλίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε ρόλοι της Jane Birkin που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b