MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Donald Glover και Maya Erskine οι νέοι Mr and Mrs Smith: Κυκλοφόρησε το teaser του reboot

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το reboot του Mr and Mrs Smith του Amazon Prime Video.

Monopoli Team

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το reboot του Mr and Mrs Smith του Amazon Prime Video.

Στην πολυαναμενόμενη σειρά, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, πρωταγωνιστούν ο Donald Glover και η Maya Erskine στους ρόλους που πριν από 18 χρόνια είχαν ενσαρκώσει ο Brad Pitt και η Angellina Jolie.

Πριν από την κυκλοφορία της σειράς, λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στους ηθοποιούς, που θα αναλάβουν αυτή τη φορά το ρόλο της Jane και του John Smith.

Σε μια σύντομη στιγμή, το κλιπ δείχνει μία έκρηξη, τον Glover και την Erskine να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο σε ένα ασανσέρ,και κάτι που φαίνεται να είναι η αρχή μιας ανταλλαγής πυροβολισμών.

Η επερχόμενη σειρά είναι ένα reboot της ομώνυμης ταινίας του 2005, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ως παντρεμένοι δολοφόνοι που έχουν αναλάβει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

Ο Γκλόβερ συνδέθηκε με το προτζεκτ τον Φεβρουάριο του 2021. Είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην πολύκροτη κωμική σειρά Community και ως μουσικός με το όνομα Childish Gambino.

Εκείνη την εποχή, η πρωταγωνίστρια του Fleabag, Phoebe Waller-Bridge, είχε αρχικά αναφερθεί ότι θα πρωταγωνιστούσε απέναντι από τον Glover. Τον Σεπτέμβριο του 2021, αποχώρησε από το πρότζεκτ λόγω “δημιουργικών διαφορών”.

Η Erskine, γνωστή για το ρόλο της στην κωμωδία Pen15 και το Man Seeking Woman, μπήκε στη σειρά τον Απρίλιο του 2022.

Απευθυνόμενη στην αποχώρησή της από τη σειρά, η Waller-Bridge διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι ο χωρισμός ήταν φιλικός και προήλθε από το γεγονός ότι δεν ήθελε να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια των άλλων για το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε ρόλοι της Jane Birkin που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο12.09.2018

“Δούλεψα σε αυτή την εκπομπή για έξι μήνες με πλήρη καρδιά και μυαλό και πραγματικά νοιαζόμουν γι’ αυτήν – εξακολουθώ να νοιάζομαι γι’ αυτήν”, είπε.

“Και ξέρω ότι θα είναι λαμπρή. Αλλά μερικές φορές πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις από το πάρτι. Δεν θέλεις να μπεις εμπόδιο στο δρόμο ενός οράματος”.

Αφού είπε ότι η δημιουργική συνεργασία είναι “σαν ένας γάμος”, πρόσθεσε: “Και μερικοί γάμοι δεν λειτουργούν”.

Νωρίτερα φέτος, ο Glover κυκλοφόρησε τη σατιρική κωμωδία Swarm στο Amazon Prime Video. Η Dominique Fishback κέρδισε μια υποψηφιότητα για Emmy για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Dre, μια θαυμάστρια, της οποίας η εμμονή με έναν ποπ σταρ παίρνει μια σκοτεινή, δολοφονική τροπή.

Τα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith ξεκίνησαν το 2022. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFull Moon Sleepover: Το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται την πανσέληνο του Αυγούστου με προβολές, silent disco πάρτι και πολλά άλλα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b