MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Sani Festival: Λαμπερή πρεμιέρα με την Dianne Reeves

Με μια μεγάλη κυρία της τζαζ, τη μοναδική Dianne Reeves άνοιξε η αυλαία του φετινού Sani Festival το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου.

Monopoli Team

Το αστέρι της Dianne Reeves έλαμψε στο λόφο της Σάνης

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή και το καταπληκτικό αυτοσχεδιαστικό ταλέντο, συνοδευόμενη από ένα δεξιοτεχνικό μουσικό σύνολο χάρισε στο κοινό που ανηφόρισε στον λόφο του Sani Resort μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Ο μαγευτικός λόφος της Σάνης στην άκρη του Sani Resort, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής πλημμύρισε από κόσμο και μελωδίες. Στα highlights της βραδιάς, ένα εκπληκτικό ντουέτο της Dianne Reeves με την guest vocalist και προστατευόμενή της Song Yi Jeon αλλά και ο συγκλονιστικός αυτοσχεδιασμός της κορυφαίας ερμηνεύτριας με θέμα «αυτόςο υπέροχος λόφος, αυτό το μαγικό μέρος, αυτό το εκπληκτικό φεστιβάλ, αυτή η πανέμορφη Ελλάδα».

Αποτίωντας έτσι ένα μουσικό φόρο τιμής στον θεσμό του Sani Festival αλλά και στις ομορφιές της χώρας που την φιλοξένησε και ενθουσιάζοντας τους τυχερούς που έζησαν από κοντά αυτή τη μοναδική και τόσο ιδιαίτερη συναυλία.

Μαζί της στη σκηνή τέσσερεις κορυφαίοι σολίστες. Ο John Beasley στο πιάνο, ο Romero Lubambo στην κιθάρα, ο Reuben Rogers στο μπάσο και ο Terreon Gully στα ντραμς προκάλεσαν κι αυτοί τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα του κοινού με τις εκπληκτικές ικανότητές τους.

Μια πρεμιέρα αντάξια της φήμης του σπουδαίου αυτού θεσμού και μια πρόγευση για τη λαμπερή συνέχεια.

Η συνέχεια του Sani Festival

Bonnie Tyler & Chris Norman
Σάββατο 22 Ιουλίου

Η επόμενη μεγάλη συναυλία στο Sani Festival θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουλίου, όπου για πρώτη φορά στην ιστορία του φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν σε μια σπάνια διπλή συναυλία, back to back, δύο θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!

 Η Bonnie Tyler, η ιστορική σταρ της pop, με τη χαρακτηριστική γρέζα φωνή και τον εκρηκτικό ρυθμό και τη σκηνική της παρουσία, έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό του Sani. «Total Eclipse of the Heart», «Holding out for a Hero», «It’s a Heartache», «Lostin France» και πολλές πολλές ακόμα επιτυχίες, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού και τις πρώτες θέσεις των charts σε δεκάδες χώρες, με δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Μαζί της ο Chris Norman, ο σπουδαίος rockstar. Πρώην frontman του σπουδαίου ροκ συγκροτήματος Smokie και έπειτα με σόλο καριέρα για πολλές δεκαετίες, ο Norman κατέκτησε γρήγορα την κορυφή και την αγάπη του διεθνούς κοινού ως ένας αυθεντικός και μοναδικός ροκ καλλιτέχνης. Από το «Living next door to Alice» και το «I’ll meet you at midnight» με τους Smokie μέχρι τo «Midnight Lady», «Stumblin’ In» και «No arms can never hold you», ήταν πάντα παρών στην κορυφή των charts, παράγοντας συνεχώς νέα τραγούδια και μουσικές.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Sani Festival, μια βραδιά που μετράει για δύο, δύο backtoback συναυλίες. Η pop και η rock μουσική συναναστρέφονται επί σκηνής, η μία διαδέχεται την άλλη και οι δύο σταρ της βραδιάς υπόσχονται να αφήσουν «χορτάτο» το κοινό και το Sani Hill γεμάτο με ηλεκτρικούς ήχους και ηλεκτρισμένες αναμνήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσικές, camping και παρεΐστικη ατμόσφαιρα: Μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα που πρέπει να ανακαλύψεις12.09.2018

Επόμενες συναυλίες
  • Sarah Brightman Μεορχήστρα και χορωδία
    29 Ιουλίου
  • UB40 ft Ali Campbell
    5 Αυγούστου
  • Tom Odell
    12 Αυγούστου
  • Σταύρος Ξαρχάκος -«Από τον Πόντο ως την Κρήτη»
    19 Αυγούστου
  • Jan Garbarek Group ft Trilok Gurtu
    26 Αυγούστου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘεατρικές περιοδείες: 10+1 κωμωδίες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα12.09.2018

Σχετικά με το Sani Resort

Το Sani Resort στην Χαλκιδική είναι ένας παγκοσμίου κύρους προορισμός για οικογενειακές διακοπές πολυτελείας, που περιλαμβάνει πέντε βραβευμένα παραθαλάσσια ξενοδοχεία: Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes. Το συγκρότημα εκτείνεται σε ένα φυσικό καταφύγιο 4.000 στρεμμάτων, που περιβάλλεται από πυκνά πευκοδάση και παραλίες μοναδικής ομορφιάς, ενώ εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τον πολυτελή τουρισμό της Μεσογείου. Το Sani Resortπροσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων ιδιωτική μαρίνα σκαφών, το Rafa Nadal TennisCenter, την ακαδημία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Chelsea FCF και το Bear Grylls Survival Academy.

Κάθε χρόνο, διοργανώνει δύο καταξιωμένα πολιτιστικά φεστιβάλ, το Sani Festival και το Sani Gourmet. Πρωτοπόρος σε θέματα βιώσιμου τουρισμού, το Sani έχει αναπτύξει ένα φιλόδοξο πλάνο αειφορίας, ενώ έχει επανειλημμένως αναδειχθεί “World’s Leading Luxury Green Resort”, “World’s Leading Family and Beach Resort”, αλλά και “World’s Leading Cultural Destination Resort” στα World Travel Awards.

Το Sani Resort είναι μέλος του Ομίλου Sani/Ikos, ενός καινοτόμου, δυναμικά αναπτυσσόμενου ξενοδοχειακού ομίλου με συγκροτήματα πολυτελείας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Μεσογείου. Με όραμα να προσφέρει απαράμιλλη φιλοξενία στους επισκέπτες του, να δημιουργεί προοπτικές ανάπτυξης για τους ανθρώπους του, σημαντικά οφέλη για τα οικοσυστήματα που περιβάλλουν τα ξενοδοχεία του, αλλά και αξία για τους μετόχους του, ο Όμιλος συνεχίζει την επέκταση των εμπορικών σημάτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Περισσότερες πληροφορίες: https://sani-resort.com/gr.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b