MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 εκδηλώσεις για τη Δευτέρα 17 Ιουλίου

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Monopoli Team

Η παράσταση “Ay, Carmela!” του Χοσέ Σάντσις Σινιστέρρα στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Το ξεχωριστό κωμικοτραγικό έργο του Χοσέ Σάντσις Σινιστέρρα με τίτλο “Ay, Carmela!” παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2023–Νύχτες Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, από τη Θεατρική Εταιρεία Theartes των Κωνσταντίνου Κυριακού και Κατερίνας Μπιλάλη. Υπόθεση: Η Καρμέλα και ο Παουλίνο είναι δύο περιοδεύοντες ηθοποιοί που, εν μέσω του Ισπανικού Εμφυλίου Πολέμου, διασκεδάζουν τα δημοκρατικά στρατεύματα με τα επιθεωρησιακά τους σκετς. Εξαιτίας ενός λάθους, περνούν στην περιοχή που ελέγχουν οι εθνικιστές τού Φράνκο και αιχμαλωτίζονται. Εκείνοι τους διατάζουν να παρουσιάσουν, σε αντάλλαγμα την ελευθερία τους, μια παράσταση για τα στρατεύματά τους και να συμπεριλάβουν μια παρωδία κατά της Δημοκρατίας, με σκοπό να χλευάσουν τα αιχμάλωτα μέλη των Διεθνών Ταξιαρχιών που πρόκειται να εκτελεστούν την επομένη…
17/7 στις 21:00 (προκράτηση θέσης εδώ)
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου 

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας «Εκεί που ζούμε»

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου συγκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία «Εκεί που ζούμε» του Σωτήρη Γκορίτσα. Υπόθεση: Η μέρα των γενεθλίων του νεαρού δικηγόρου Αντώνη Σπετσιώτη ξεκινά με απανωτές αναποδιές από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και εξελίσσεται εντελώς απρόβλεπτα μέχρι το επόμενο ξημέρωμα.
17/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSFF23: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης επιστρέφει – Το πρόγραμμα προβολών και εκδηλώσεων12.09.2018

Κάτω από τα αστέρια: Συναυλία για κλαρινέτο και έγχορδα στην Κηφισιά

Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς», το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς, θα παρουσιαστεί στον προαύλιο χώρο του Παρεκκλήσιου Αγίου Γεωργίου Κοκκιναρά, μία συναυλία για κλαρινέτο και έγχορδα, με μουσική συνθετών του 20ου κυρίως αιώνα ( Gordon Jacob, Nino Rota, George Gershwin, Glenn Miller, Ennio Morricone κ.α.). Αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής της βραδιάς, το κλαρινέτο με σολίστ τον Γιάννη Σαμπροβαλάκη, με το χαρακτηριστικό σκούρο, μελαγχολικό αλλά κι ενίοτε παιχνιδιάρικο χρώμα του.
17/7, 20:30 
Προαύλιος χώρος του Παρεκκλήσιου Αγίου Γεωργίου Κοκκιναρά, Κηφισιά

Συναυλία με τους Κώστα Λειβαδά, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Ερωφίλη στη Ζωγράφου

Ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς στήνει μια μεγάλη μουσική γιορτή, διανύοντας το εικοστό πέμπτο του έτος στο τραγούδι και τη δισκογραφία, και το γιορτάζει παρέα με δύο σημαντικές ερμηνεύτριες, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Ερωφίλη, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, έχει χαρίσει πάρα πολλά αγαπημένα τραγούδια με τις φωνές πολλών σημαντικών ερμηνευτών, αλλά και 7 προσωπικούς δίσκους, μελοποιημένη ποίηση, soundtracks για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και μουσική για το χοροθέατρο. Σε αυτή την επετειακή συναυλία, δύο σημαντικές τραγουδίστριες, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Ερωφίλη, θα ερμηνεύσουν σημαντικά τραγούδια του Κώστα Λειβαδά, ενώ θα μοιραστούν στη σκηνή και τραγούδια άλλων δημιουργούν, που αγαπάνε πολύ!
17/7, 21:00
Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου 

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b