MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση στην πόλη

Για ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο, συγκεντρώσαμε όλες τις εκδηλώσεις, προβολές, παραστάσεις και συναυλίες με ελεύθερη είσοδο στην πόλη.

Η ταινία «Dune» είναι αριστουργηματική για το είδος της, αλλά... (Πηγή: YouTube)
Monopoli Team

Σάββατο 15 Ιουλίου

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας «Dune»

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Το Σάββατο 15 Ιουλίου συγκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία «Dune» του Ντενί Βιλνέβ. Υπόθεση: Πρώτο μέρος της διασκευής ενός επικού, συναρπαστικού και πολυδιάστατου μπεστ σέλερ επιστημονικής φαντασίας. Ο νεαρός Πολ, διάδοχος του Οίκου των Ατρειδών, θα βρεθεί παγιδευμένος σε μια πολύπλοκη γαλαξιακή συνωμοσία με στόχο τον έλεγχο του αφιλόξενου πλανήτη Αράκις, από τον οποίο πηγάζει η πολυτιμότερη ουσία στο σύμπαν.
15/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

Συναυλία της Έλενας Μαυρή στην Κηφισιά

Το Σάββατο 15 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς, το εμπορικό κέντρο Shoppingland θα φιλοξενήσει μία ξεχωριστή συναυλία με την Έλενα Μαυρή. Η ερμηνεύτρια Έλενα Μαυρή και μια ομάδα καταξιωμένων μουσικών θα μας ξεσηκώσουν σε pop ρυθμούς ερμηνεύοντας γνωστά κομμάτια όπως τα “Chaotic” (Tate Mcrae), “The Art of Starting Over” (Demi Lovato) κ.ά. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στην ψυχική υγεία και θα ακουστούν αρκετά τραγούδια που ‘μιλούν’ γι’ αυτήν.
15/7 στις 20:30
Shoppingland – Κολοκοτρώνη και Λεβίδου, Κηφισιά

Προβολή της ταινίας “Βρέχει κεφτέδες” στο ΚΠΙΣΝ

Το Σάββατο 15 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Park Your Cinema Kids, στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ θα προβληθεί η ταινία “Βρέχει κεφτέδες“. Υπόθεση: Ο Φλιντ Λόκγουντ είναι ένας φιλόδοξος εφευρέτης, όμως όλες του οι δημιουργίες μόνο προβλήματα φέρνουν στη μικρή του πόλη. Κι όμως ο Φλιντ είναι αποφασισμένος να σχεδιάσει κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Όταν το τελευταίο του κατασκεύασμα, μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό, καταστρέφει κατά λάθος την πλατεία της πόλης και εκτοξεύεται στα σύννεφα, ο Φλιντ θεωρεί ότι η καριέρα του έχει τελειώσει. Μέχρι που κάτι απίστευτο συμβαίνει: ο ουρανός αρχίζει να βρέχει τσίζμπεργκερ! Η μηχανή του τελικά δουλεύει!
15/7 στις 21:00
Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ – Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

Κυριακή 16 Ιουλίου

Συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη και τον Μανώλη Μητσιά στη Γλυφάδα

Την Κυριακή 16 Ιουλίου, η Μαρία Φαραντούρη, που χρόνια τώρα μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις μουσικές επιλογές της, θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Μανώλη Μητσιά, ο οποίος σφραγίζει με το προσωπικό του ήθος και ύφος το ελληνικό τραγούδι και θα μας ταξιδέψουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Θάνο Μικρούτσικο, Σταμάτη Κραουνάκη, Διονύση Σαββόπουλο, Σταύρο Ξαρχάκο και Μάνο Λοίζο.
16/7, 20:30
Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας 

Οι Spitfire και Behind 12 Bars στο εργοστάσιο Λιπασμάτων

Την Κυριακή 16 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη Θάλασσα Λιπάσματα 2023, θα πραγματοποιηθεί μία ξεχωριστή συναυλία στον πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, με τους Spitfire και τους Behind 12 bars.
16/7, 21:00
Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Προβολή της ταινίας “Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο” στο 6ο Stroggylo Open Air Film Festival

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Την Κυριακή 16 Ιουλίου, θα προβληθεί η ταινία «Ο Χειρότερος Άνθρωπος στον Κόσμο» του Γιοακίμ Τριερ. Υπόθεση: Το χρονικό τεσσάρων χρόνων από τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας, η οποία καλείται να εξερευνήσει τα περίπλοκα μονοπάτια της ζωής και του έρωτα, ενώ παλεύει για την καριέρα της. Όλα αυτά θα την κάνουν να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό της και θα τη φέρουν αντιμέτωπη με μια πιο ρεαλιστική εικόνα για το ποια πραγματικά είναι.
16/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

Συναυλία του Γιώργου Λιβάνη στην κεντρική πλατεία Μαρκόπουλου

Την Κυριακή 16 Ιουλίου, ο Γιώργος Λιβάνης, ο νέος ταλαντούχος λαϊκός ερμηνευτής, έρχεται στην κεντρική πλατεία Μαρκόπουλου για μία ξεχωριστή συναυλία στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαρκόπουλου – Μεσογαίας 2023 και παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι και χορό.
16/7, 21:00
Κεντρική Πλατεία Μαρκόπουλου

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSFF23: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης επιστρέφει – Το πρόγραμμα προβολών και εκδηλώσεων12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b