MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 προτάσεις για την Πέμπτη 13 Ιουλίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από προβολές ταινιών μέχρι συναυλίες, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Monopoli Team

Προβολή της συναυλίας της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Βιέννης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα προβληθεί η συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Βιέννης με την Martha Argerich, υπό τον Zubin Mehta από το Musikverein της Βιέννης. Σε αυτή τη σύμπραξη, μία από τις πιο θρυλικές πιανίστριες του καιρού μας, η Martha Argerich, συναντήθηκε με έναν μυθικό αρχιμουσικό, τον Ζubin Mehta και χάρισαν στο κοινό το “Kοντσέρτο για πιάνο” του Schumann και την “Τέταρτη συμφωνία” του Bruckner, σε μια συναυλία που δόθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβριο στη Χρυσή Αίθουσα του Musikverein στη Βιέννη, μια πόλη-ορόσημο για την καλλιτεχνική εκπαίδευση και εξέλιξη αυτών των δύο εμβληματικών μουσικών κατά τη δεκαετία του 1950
13/7, 20:30
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η θεατρική παράσταση “Έγκλημα στο Κατσικονήσι” στην Κηφισιά

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς, θα φιλοξενηθεί στο αίθριο του Δημαρχείου της πόλης η παράσταση “Έγκλημα στο Κατσικονήσι” του Ούγκο Μπέτι. Υπόθεση: Ένα μυστήριο αρσενικό εισβάλει στην ζωή τριών μοναχικών γυναικών. Πολλά “εγκλήματα” επικρέμονται πίσω από τα μισάνοιχτα παραθυρόφυλλα. Μετά από λίγο ο ορισμός του θύματος του θύτη είναι ασαφής. Πρόκειται για ένα κράμα κοινωνικού, ψυχολογικού και ερωτικού θρίλερ που προσφέρεται για εκρηκτικές ερμηνείες και διαχρονικά συναρπάζει τους θεατές.
13/6, 21:00
Δημαρχείο Κηφισιάς – Διονύσου και Μυρσίνης, Κηφισιά

Συναυλία με τον Κώστα Τουρνά και τους 1550 στη Γλυφάδα

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου στη Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας θα λάβει χώρα μια μεγάλη συναυλία με τον Θρυλικό Κώστα Τουρνά και το αγαπημένο Ροκ συγκρότημα 1550, σε επιτυχίες από την δισκογραφία της δεκαετίας του 70 μέχρι σήμερα. Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γλυφάδας.
13/7, 20:30
Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Προβολή της ταινίας “Η οδύσσεια των αφελών” στον Βύρωνα 

Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα καλεί το κοινό στην δεύτερη ταινία των θερινών κινηματογραφικών προβολών του, την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στο Άλσος Αγίας Τριάδας – Βύρωνας. Θα προβληθεί η ταινία “Οδύσσεια των αφελών”, σε σκηνοθεσία Sebastián Borensztein με τον Ricardo Darín. Υπόθεση: Στην Αργεντινή της οικονομικής κρίσης (corralito) μια ομάδα αφελών, αγαθών, έως και μισότρελων γειτόνων προσπαθεί με αιματηρές οικονομίες να χτίσει ένα είδος λαϊκού συνεταιρισμού, χάνει όμως το κεφάλαιό της από “έξυπνους” τραπεζίτες βαθιά δικτυωμένους στο κρισιακό σύστημα. Στην προσπάθειά τους να το ανακτήσουν, οι “χαμένοι” αυτοοργανώνονται πάνω σε ένα σουρεαλιστικό περιπετειώδες σχέδιο.
13/7, 21:00
Άλσος Αγίας Τριάδας, Βύρωνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας «Χιλή 1976»

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Την Πέμπτη 13 Ιουλίου συγκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία «Χιλή 1976» της Μανουέλα Μαρτέλι. Υπόθεση: Στη Χιλή του 1976 η Κάρμεν, σύζυγος ευκατάστατου γιατρού, ακολουθεί τη συμβουλή του τοπικού ιερέα και περιποιείται έναν τραυματισμένο νεαρό. Ανακαλύπτοντας πως είναι ένας καταζητούμενος αντικαθεστωτικός, θα αρχίσει να αναθεωρεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω της.
13/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSFF23: Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαντορίνης επιστρέφει – Το πρόγραμμα προβολών και εκδηλώσεων12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b