MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τετάρτη 12 Ιουλίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από προβολές ταινιών μέχρι συναυλίες, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Monopoli Team

Η Καίτη Γαρμπή στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, η Καίτη Γαρμπή, με το μοναδικό της ηχόχρωμα, τις αισθαντικές ερμηνείες της και τη μαγευτική ενέργεια της πάνω στη σκηνή, θα δώσει μία ξεχωριστή συναυλία στο εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας. Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς και ο Ηλίας Παλιουδάκης, 2 καλλιτέχνες ο καθένας με τον δικό του ήχο, που μαζί με την Καίτη παντρεύουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό και το λαϊκό και παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει το κοινό και θα μείνει αξέχαστο.
12/7, 21:00
Εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τετάρτη 12 Ιουλίου12.09.2018

Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο στο Περιστέρι

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει μεγάλη συναυλία–αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο, την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στο Άλσος Περιστερίου. Προς τιμήν του Χρήστου Νικολόπουλου θα τραγουδήσουν οι Γιώργος Νταλάρας Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου, Ασπασία Στρατηγού και Μιχάλης Δημητριάδης, συμμετέχει η Παιδική χορωδία Λάμπρου και η Λαϊκή Ορχήστρα Χρήστου Νικολόπουλου σε ενορχήστρωση του Νίκου Στρατηγού, ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.
12/7, 20:30
Άλσος Περιστερίου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας «Έλα να δεις»

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Την Τετάρτη 12 Ιουλίου συγκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία «Έλα να δεις» του Έλεμ Κλιμόφ. Υπόθεση: Λευκορωσία 1943, οι Γερμανοί ναζί καταστρέφουν ολοσχερώς 618 χωριά καίγοντας ζωντανούς τους κατοίκους τους, κυρίως γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σκοτώθηκαν 2.2 εκατομμύρια Λευκορώσοι. Το “Ελα να Δεις” είναι ένα συγκλονιστικό έπος για τις φρικαλεότητες των ναζί και αποτελεί μια βίαιη καταδίκη του πολέμου.
12/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

Δημόσια ανάγνωση και συζήτηση για το βιβλίο “Σκύλος, λύκος, τσακάλι” στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Στο Goethe-Institut Athen θα παρουσιαστεί το μυθιστόρημα “Σκύλος, λύκος, τσακάλι” την Τετάρτη 12 Ιουλίου. Ο Behzad Karim Khani, συγγραφέας του βιβλίου, θα διαβάσει αποσπάσματα από το μυθιστόρημά του και θα συνομιλήσει με τον Χρήστο Αρμάντο Γκέζο για την καταγωγή, τη μετανάστευση και τη συγγραφή. Λίγα λόγια για το βιβλίο: Στο συναρπαστικό και άκρως ποιητικό ντεμπούτο μυθιστόρημά του, ο Behzad Karim Khani γράφει για τις περίπλοκες μοίρες επαναστατών, μικροαπατεώνων και μαχαιροβγαλτών. Συνθέτει έναν δικό του ήχο, όπου η μελαγχολία της ιρανικής πεζογραφίας ακούγεται μαζί με τη σκληρότητα της αφροαμερικανικής ραπ: γρήγορα, καθηλωτικά και γεμάτα ενέργεια.
12/7, 19:30
Ινστιτούτο Γκαίτε – Ομήρου 14-16,  Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυλλογή Σωτήρη Φέλιου: 44 έργα σύγχρονης ελληνικής ζωγραφικής «αγκαλιάζουν» τον χώρο της Βασιλικής Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b