MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τρίτη 11 Ιουλίου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από προβολές ταινιών μέχρι συναυλίες, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Τρίτη 11 Ιουλίου.

Monopoli Team

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου Live στο Άλσος Κηφισιάς

Δύο καταξιωμένες ερμηνεύτριες ενώνουν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς τις φωνές τους το φετινό καλοκαίρι, σε μία μουσική συνάντηση επί σκηνής που θα χαρίσει στο κοινό μία ανεπανάληπτη βραδιά μοναδικής διασκέδασης. Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου έρχονται την Τρίτη 11 Ιουλίου στο Άλσος Κηφισιάς, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, σε ένα ξεχωριστό, αυθεντικό, και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια–σταθμούς σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.
11/7, 21:00
Άλσος Κηφισιάς “Δημήτρης Ζωμόπουλος”

Προβολή της ταινίας “Το μικρό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι” στη Γλυφάδα

Την Τρίτη 11 Ιουλίου στη Γλυφάδα θα προβληθεί η ταινία “Το μικρό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι” του Σέρτζιο Καστελίτο. Υπόθεση: Ένας Ιταλός βιβλιοπώλης ζει με την ανάπηρη κόρη του στο Παρίσι. Η φουριόζα εισβολή μιας ηθοποιού στη ζωή του όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήσυχη καθημερινότητά του.
11/7, 20:30
Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

Προβολή της ταινίας “Ένας μεγάλος έρωτας ” στο 13ο Athens Open Air Film Festival

Το Athens Open Air Film Festival, ο καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας, επέστρεψε για ένα ακόμα καλοκαίρι με μοναδικές προβολές με ελεύθερη είσοδο σε όλη την Αθήνα. Την Τρίτη 11 Ιουλίου στη Γαλλική Σχολή Αθηνών, θα προβληθεί η ταινία “Ένας μεγάλος έρωτας” του Ζαν Γκρεμιγιόν. Υπόθεση: Μια νεαρή γιατρός καταφθάνει στο νησί Ουεσάν της Βρετάνης, στα βορειοδυτικά της Γαλλίας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον συνταξιοδοτούμενο γιατρό εκεί. Στην απομονωμένη κοινωνία της περιοχής θα κερδίσει γρήγορα τους λιγοστούς, αρχικά σφιχτούς, κατοίκους. Και θα ερωτευθεί παράφορα έναν μηχανικό που βρίσκεται εκεί για παροδική εργασία. Όταν όμως σχεδιάζουν το μέλλον τους, θα σκοντάψει πάνω στις πεποιθήσεις του που την θέλουν να εγκαταλείψει το επάγγελμά της για να γίνει νοικοκυρά.
11/7, 21:30
Γαλλική Σχολή Αθηνών – Διδότου 6, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας «Το κυνήγι του κλέφτη»

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Την Τρίτη 11 Ιουλίου συγκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία «Το κυνήγι του κλέφτη» του Άλφρεντ Χίτσκοκ. Υπόθεση: Αστυνομικό θρίλερ που παραμένει κλασικό και διαχρονικά ακαταμάχητο, συνδυάζοντας ένα ερωτεύσιμο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, με κομψό στήσιμο, κοσμοπολίτικη κινηματογράφηση, και τις παιχνιδιάρικες χιτσκοκικές ειρωνίες που κάνουν τη διαφορά.
11/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10+1 αγαπημένα θερινά σινεμά της Αθήνας που αξίζει να ανακαλύψεις12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b