MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 5 εκδηλώσεις για τη Δευτέρα 10 Ιουλίου

Θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Monopoli Team

Συναυλία με τον Πάνο Μουζουράκη στη Γλυφάδα

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στη Γλυφάδα έρχεται για μία ξεχωριστή συναυλία ο Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα live. Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα “Μπερδεμένος”, “Αυτή Είναι Η Ζωή”, “Φίλα Με Ακόμα”, “Έπαθα Αγάπη”, καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές “εκπλήξεις”. Μαζί του επί σκηνής θα εμφανιστεί και η 16χρονη νικήτρια του The Voice of Greece, Μαρία Σακελλάρη, η οποία χάρη στις εξαιρετικές ερμηνείες και το ιδιαίτερο στυλ της έχει κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού, και αναμένεται να αφήσει το δικό της καλλιτεχνικό στίγμα στη μουσική αυτή βραδιά.
10/7, 20:30
Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας

6ο Stroggylo Open Air Film Festival: Προβολή της ταινίας «Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης»

Το 6ο Stroggylo Open Air Film Festival, πιστοποιημένο πλέον από το EFFE, την προπαρασκευαστική δράση που ξεκίνησε από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα κάνει πραγματικότητα ακόμη ένα υπέροχο σινεφίλ καλοκαίρι στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου συγκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθεί η ταινία «Ο μεγάλος περίπατος της Άλκης» της Μαργαρίτας Μαντά. Υπόθεση: Ο «Μεγάλος Περίπατος της Αλκης» είναι ένα ντοκιμαντέρ για την πολυτάραχη ζωή (με πολλές «αφετηρίες», όπως λέει η ίδια), μιας από τις σπουδαιότερες και πιο τρυφερά οικείες εκπροσώπους της ελληνικής λογοτεχνίας.
10/7, 21:00
Αίθριο του Στρογγυλού σχολείου Αγίου Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 “ολόφρεσκα” βιβλία που θα πάρουμε μαζί φέτος στις διακοπές12.09.2018

Ανοιχτές πλατφόρμες: Οι Blend Orchestra, Argalios και Bodyterranean live στον Κήπο του Μεγάρου

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι στον Κήπο του Μεγάρου, από τους ήρεμους τζαζ ήχους της Blend Orchestra, στη γοητεία της έθνικ ομάδας Argalios αλλά και στους Bodyterranean. Τρία σχήματα που ξεχώρισαν από τις Ανοιχτές Πλατφόρμες, τη πρωτοβουλία του Μεγάρου που στοχεύει στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, μέσα από φυσικές και διαδικτυακές ακροάσεις, στο πλαίσιο του κύκλου ΓΕΦΥΡΕΣ.
10/7, 21:00 (προκράτηση θέσης εδώ)
Κήπος του Μεγάρου Μουσικής – Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα

Δύο συναυλίες στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή»

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), μετατρέπει από 1η Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου την Αθήνα σε μία μεγάλη σκηνή, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος στο πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα εκτυλιχθεί στο κέντρο και τις γειτονιές της πόλης, με ελεύθερη είσοδο. Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 20:30, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει στον Κήπο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αθηναίων στον Σταθμό Λαρίσσης, το θέατρο σκιών «Ο Καραγκιόζης ειρηνιστής» με τον Νικόλα Τζιβελέκη, που μας μιλάει για την αξία της φιλίας, της ειρήνης, αλλά και της αγάπης στο περιβάλλον, ενώ στις 21:00 στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138) θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Μια βραδιά στην όπερα», με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων.
10/7, 20:30 και 21:00

Ημερίδα για την κριτική σκέψη και το αρχαίο δράμα στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Με αφορμή την έναρξη του Φεστιβάλ Επιδαύρου 2023 αλλά και την πρεμιέρα παραστάσεων αρχαίου δράματος σε μικρά και μεγάλα φεστιβάλ της χώρας, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν φιλοξενεί μια ημερίδα με θέμα την “κριτική σκέψη και το αρχαίο δράμα”. Κριτικοί, θεατρολόγοι και καλλιτέχνες συζητούν για τη θέση της κριτικής απέναντι στην ερμηνεία του αρχαίου δράματος σήμερα. Την εκδήλωση συντονίζει ο δρ. Κωνσταντίνος Μπούρας και συμμετέχουν με εισηγήσεις τους οι Πόπη Αρωνιάδα, Ανθούλα Δανιήλ, Κατερίνα Ζαχαριάδου, Κωστούλα Μάκη, Σίσσυ Παπαθανασίου, Έρση Πίττα, Λέανδρος Πολενάκης, Θανάσης Σαράντος, Γιώργος Ρούσκας και Χριστόφορος Χριστοφής.
10/7, 18:00-21:00
Θέατρο τέχνης “Κάρολος Κουν” – Πεσματζόγλου 5, Αθήνα

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός 2023: 140 δωρεάν εκδηλώσεις σε 70 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b