MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Πού τρώμε brunch δίπλα στη θάλασσα;

Πάμε να δούμε κάποια από τα αγαπημένα μας σημεία για brunch κοντά στη θάλασσα – για πριν ή μετά τις βουτιές μας!

Μαριαλενα Μάλλιου | 01.07.2023

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει κι εμείς είμαστε πανέτοιμοι για τις καλοκαιρινές μας εξόδους. Και ως κλασσικοί (και παντοτινοί) λάτρεις του brunch, δεν θα μπορούσαμε παρά να συνδυάσουμε τη διάθεσή μας για θάλασσα και μπανάκι με την αγάπη μας για το φαγητό. Έχοντας, λοιπόν, επισκεφθεί διάφορα μέρη για brunch σε όλη την Αθήνα (και όχι μόνο), έφτασε η στιγμή να “πάμε θάλασσα” και να brunch-άρουμε δίπλα στις αγαπημένες μας παραλίες. Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί κάποια από τα αγαπημένα μας brunch spots κοντά στη θάλασσα για πριν ή μετά το μπάνιο μας.

Oh Mama
Oh Mama, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Oh Mama, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Με κυκλαδίτικο αέρα, boho διάθεση και καλοκαιρινή αύρα, το Oh Mama στη Γλυφάδα μάς περιμένει για ένα από τα πιο “δυνατά” brunch του φετινού καλοκαιριού. Από τους sweettooth της παρέας, μέχρι εκείνους που προτιμούν τα αλμυρά, το μαγαζί έχει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για όλα τα γούστα.

Oh Mama, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Oh Mama, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Είτε επιλέξετε να καθίσετε στην υπέροχη αυλή του, είτε ανεβείτε πάνω στη βεράντα του με θέα στη Γλυφάδα, το σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε την καλοκαιρινή αύρα του Ιουλίου (πλέον). Και για να σας μιλήσουμε και για το φαγητό, δικό μας highlight από το μενού: η βάφλα με κοτόπουλο. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!
Διεύθυνση: Κύπρου 48, Γλυφάδα 16674
Τηλέφωνο: 2108986049

Caretta

Και πάμε σε ένα από τα new entries της Γλυφάδας και ένα μαγαζί που έχει τραβήξει, από την πρώτη στιγμή, τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων των food lovers -και όχι μόνο και σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα must visit μέρη του φετινού καλοκαιριού.

Στο Caretta, το νέο all day beach bar της παραλιακής, μπορείτε να απολαύσετε το brunch σας πάνω στην αμμουδιά και πλάι στο κύμα και να το συνδυάσετε με τις βουτιές και το μπάνιο σας. Η απόλυτη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, λίγη μόνο ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.
Διεύθυνση: Διαδόχου Παύλου 46, Γλυφάδα 16675
Τηλέφωνο: 2108942568

Oven
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη όβεν (@ovenvoula)

Κάτι ανάμεσα σε φούρνο και brunch spot, το Oven ήρθε πριν λίγα χρόνια στη Βούλα και μάς έδωσε μία διαφορετική αύρα. Μας θύμισε κάτι ανάμεσα σε εξοχικό σπίτι και σπίτι γιαγιάς (για όσους από εμάς αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται), αποπνέοντας μία ζεστασιά και μία φιλόξενη ατμόσφαιρα, οι οποίες δεν άργησαν να το αναδείξουν σε αγαπημένο στέκι των νοτίων προαστίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη όβεν (@ovenvoula)

Καφές, brunch, clean επιλογές, σαλάτες και πολλά ακόμα μάς περιμένουν στο Oven της Βούλας, λίγα, μόλις, μέτρα μακριά από τη θάλασσα.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 104, Βούλα 16673
Τηλέφωνο: 2103633303

Sofi’s Eatery
Sofi's Eatery, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Sofi’s Eatery, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Ακόμη ένα νέο μαγαζί που ήρθε να δώσει τη δική του πινελιά στην παραλιακή. Μίνιμαλ αισθητική, cozy αύρα και θέα στη θάλασσα, σε αυτό το “ολόφρεσκο” μέρος, δίπλα από την Πλατεία Νυμφών στη Βουλιαγμένη, που συνδυάζει το πράσινο με το γαλάζιο.

Sofi's Eatery, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Sofi’s Eatery, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Ένα φωτεινό μαγαζί, με healthy επιλογές και μία φιλοσοφία που προωθεί τα αγνά υλικά και την υγιεινή διατροφή, που μάς θυμίζει περισσότερο εξοχή, παρά Αθήνα, το Sofi’s Eatery έχει ήδη μπει στη λίστα με τα αγαπημένα μας brunch spots στην Αθήνα.
Διεύθυνση: Αγίου Παντελεήμωνος 7, Βουλιαγμένη 16671 
Τηλέφωνο: 2109670605

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b