MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Το πιο ακριβό σετ της LEGO είναι ένας γερανός 2.883 τεμαχίων με ύψος 1 μέτρο

Ο ερπυστριοφόρος γερανός Liebherr είναι το πιο ακριβό τεχνικό σετ που έχει παρουσιάσει ποτέ η LEGO. Το σετ των 2.883 τεμαχίων κοστίζει 679,99 ευρώ, έχει ύψος περίπου 1 μέτρο είναι πλήρως λειτουργικό και μπορείτε να το χειριστείτε εξ αποστάσεως μέσω Bluetooth.

Monopoli Team

Η καλοκαιρινή σεζόν άρχισε δραστήρια για τη LEGO. H δανέζικη εταιρεία παιχνιδιών ανακοίνωσε πρόσφατα το εορταστικό της σετ με το Κάστρο της Σταχτοπούτας για να γιορτάσει την 100η επέτειο της ταινίας της Disney και αποκάλυψε το Batcave Shadowbox Set, μια κατασκευή της σπηλιάς του Batman που αποτελεί ωδή στην ταινία του 1992, «Batman Returns», του σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον.

Συνεχίζοντας τις εκπλήξεις, η LEGO μόλις αποκάλυψε το πιο ακριβό τεχνικό σετ της: τον ερπυστριοφόρο γερανό Liebherr, αξίας 679,99 ευρώ.

Το σετ των 2.883 τεμαχίων λίγα έχει να ζηλέψει από τις δυνατότητες του γιγαντιαίου πρωτοτύπου του. Όταν ο βραχίονας του γερανού του βρίσκεται στην όρθια θέση του, το ογκώδες κομμάτι έχει ύψος λίγο μικρότερο από 1 μέτρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWater Lilies #1: O Ai Weiwei έφτιαξε με 650.000 lego τον εμβληματικό πίνακα του Monet12.09.2018

Είναι εξοπλισμένο με δύο ερπυστριοφόρα πέλματα και διαθέτει επάνω δομή που έχει δυνατότητες περιστροφής 360 μοιρών. Ο γερανός είναι πλήρως λειτουργικός και διαθέτει έναν αρθρωτό βραχίονα και ένα άγκιστρο που ανεβοκατεβαίνει από το σύστημα τροχαλίας του.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChallengers: Η νέα ταινία του Luca Guadagnino με τη Zendaya θα “ανοίξει” το Φεστιβάλ της Βενετίας12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b