MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Rolls-Royce: Εκπαιδεύει τους σοφέρ να φρενάρουν χωρίς να χύνεται η σαμπάνια

Στο ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης σοφέρ της Rolls-Royce, οι οδηγοί δεν διδάσκονται απλά να οδηγούν. Το «White Glove» περιλαμβάνει εκμάθηση εθιμοτυπίας, τεχνικών άμυνας αλλά και… ομαλό φρενάρισμα για να μη χύνεται η σαμπάνια από τα ποτήρια των επιβατών.

Monopoli Team

Το ότι απαιτούνται πολλά περισσότερα από μια απλή άδεια οδήγησης αυτοκινήτου για να γίνει κανείς οδηγός μιας Rolls-Royce δεν είναι σίγουρα καμιά μεγάλη είδηση. Άλλωστε οι ικανότητες ενός σοφέρ αποτελούν ουσιαστικό μέρος της όλης απαράμιλλης εμπειρίας που περιμένει ένας ιδιοκτήτης από ένα τέτοιο όχημα πολυτελείας.

Ωστόσο, αυτό που πιθανόν οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι η ύπαρξη του προγράμματος εκπαίδευσης σοφέρ «White Glove» της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όσους είναι επιφορτισμένοι με την οδήγηση μιας Rolls-Royce και τη μεταφορά του απαιτητικού ιδιοκτήτη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Θάνος Παπακωνσταντίνου ανεβάζει τον “Θυέστη” ως μια doom metal τραγωδία12.09.2018

Μία από τις τεχνικές οδήγησης που διδάσκονται στο μάθημα εκπαίδευσης σοφέρ της Rolls-Royce ονομάζεται «champagne stop». Μην σας ξεγελά το όνομα. Δεν αφορά στάσεις σε κάβες για προμήθεια σαμπάνιας. Πρόκειται για μια τεχνική φρεναρίσματος που διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο θα σταματήσει τόσο ομαλά που δεν θα κινδυνέψει να χυθεί ούτε σταγόνα από το περιεχόμενο των ποτηριών των επιβατών, οι οποίοι μπορεί να απολαμβάνουν τη σαμπάνια τους στο πίσω κάθισμα.

Το champagne cool Box είναι σίγουρα ένα από τις πιο εξεζητημένα και επιθυμητά αξεσουάρ σε μια Rolls-Royce.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPeggy Gou: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την “πιο cool DJ του κόσμου” πριν το live στην Αθήνα12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b