MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Robert De Niro: Η πρώτη δήλωση μετά τον θάνατο του 19χρονου εγγονού του

Ο Robert De Niro έκανε την πρώτη του δήλωση, μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του εγγονού του, Leandro De Niro Rodriquez.

Ο Robert de Niro στον "Ιρλανδο", photo: Netflix
Ο Robert de Niro στον "Ιρλανδο", photo: Netflix
Monopoli Team

Ο Robert De Niro έκανε την πρώτη του δήλωση, μετά την ανακοίνωση του ξαφνικού θανάτου του εγγονού του, Leandro De Niro Rodriquez.

Την Κυριακή (02/07), η κόρη του οσκαρικού ηθοποιού, Drena, ανακοίνωσε ότι ο γιος της, Leandro, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 19 ετών – χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα την αιτία του θανάτου.

Ο 19χρονος Leandro ήταν ηθοποιός και είχε εμφανιστεί μεταξύ άλλων στις ταινίες, “Ένα αστέρι γεννιέται” και “Cabaret Maxime”.

Ο παππούς του και διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Robert de Niro, μίλησε για πρώτη φορά τη Δευτέρα στο Fox News, στους οποίους παραχώρησε μία πρώτη δήλωση για την δυσάρεστη είδηση.

“Είμαι βαθιά αναστατωμένος από τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo”  είπε ο 79χρονος ηθοποιός. “Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια μηνύματά σας. Ζητάμε να μας δώσετε την δυνατότητα να θρηνήσουμε ιδιωτικά την απώλεια του Leo”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drena (@drenadeniro)


Την είδηση μοιράστηκε πρώτη στα social media, η μητέρα του Leandro, Drena, η οποία έγραψε στο Instagram: “Όμορφε, γλυκέ μου άγγελε. Σε αγαπούσα τόσο που δεν μπορούν να περιγράψουν ούτε οι λέξεις ούτε οι περιγραφές, από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Υπήρξες η χαρά μου, η καρδιά μου και ό,τι ήταν αγνό και αληθινό σε αυτή τη ζωή”.

“Ελπίζω να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να προχωρήσω και να μοιραστώ την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώθω όσο ήμουν η μαμά σου. Σε αγαπόυσαμε και σε εκτιμούσαμε τόσο και μακάρι η αγάπη από μόνη της να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ, μωρό μου” έγραψε.

Η Drena είναι ένα από τα εφτά παιδιά του De Niro. Ο ηθοποιός μοιράζεται την Drena και τον γιο του, Raphael, με την πρώτη του σύζυγο, Diahnne Abbott. Έχει επίσης δύο δίδυμα παιδιά, τον Julian και τον Aaron, με την πρώην σύντροφό του, ηθοποιό και μοντέλο Toukie Smith, έναν γιο, τον Elliot και μία κόρη, την Helen Grace, με την πρώην σύζυγό του Grace Hightower, ενώ τον Απρίλιο ανακοίνωσε ότι υποδέχτηκε την κόρη του, Gia, με την σύντροφό του, Tiffany Chen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Ejekt 2023: H Florence περπάτησε μαγικά στην πλατεία Νερού12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b