MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Barbie: Η Mattel κυκλοφορεί συλλογή με κούκλες από την ταινία – Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών

Η Mattel κυκλοφόρησε μια νέα αποκλειστική συλλογή παιχνιδιών εμπνευσμένη από την πολυαναμενόμενη «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ και οι πρωταγωνιστές της ταινίας δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους.

Monopoli Team

Η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ θεωρείται ήδη -και δικαίως- ένα από τα πολυαναμενόμενα κινηματογραφικά highlights του φετινού καλοκαιριού. Για όσους, λοιπόν, ανυπομονούν και θέλουν να πάρουν μια ακόμη μικρή «γεύση», η Mattel παρουσίασε μια νέα αποκλειστική συλλογή με κούκλες και αξεσουάρ εμπνευσμένα από την επικείμενη ταινία.

Barbie: Η Matel κυκλοφορεί συλλογή με κούκλες από την ταινία - Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών

Μέρος του all-star cast της ταινίας, συγκεκριμένα η Μάργκοτ Ρόμπι, η Ίσα Ρέι, η Αμέρικα Φερέρα και o Σιμού Λιού είχαν την ευκαιρία να δουν την «barbie»-εκδοχή των ηρωίδων και ηρώων που κλήθηκαν να ενσαρκώσουν στη μεγάλη οθόνη, με τον φακό του Entertainment Tonight να καταγράφει τις αντιδράσεις τους.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Μάργκοτ Ρόμπι, την Barbie της οποίας βρίσκει κανείς στη συλλογή με τέσσερις διαφορετικές εμφανίσεις που ήδη ξεχώρισαν από το promo υλικό, σχολίασε με ενθουσιασμό: «Είναι η Barbie μου! Και είναι ντυμένη για την «τέλεια ημέρα» της. Βασικά το σύνολο παρουσιάζει εκπληκτική ομοιότητα με αυτό που φορούσα στην ταινία. Η μικρή καρδούλα στα παπούτσια, τα κοσμήματα», ενώ, στη συνέχεια, κρατώντας την κούκλα με την disco λαμπερή εμφάνιση, η ηθοποιός αναφώνησε: «Είναι τα Πάντα!», παραπέμποντας στο περιβόητο, πλέον, slogan της ταινίας «She’s everything».

Από τη μεριά της η Ίσα Ρέι φαίνεται να είναι η ίδια που έδωσε στη σκηνοθέτρια της Γκρέτα Γκέργουιγκ έμπνευση για την εμφάνιση της «Barbie-Προέδρου», την οποία και η πρώτη υποδύεται στην ταινία. Σύμφωνα με την ηθοποιό όταν ρωτήθηκε πως θεωρεί ότι πρέπει να μοιάζει η ηρωίδα της, εκείνη αισθάνθηκε πως «Κατά κάποιο τρόπο θα ηγείται φορώντας ένα επίσημο βραδινό φόρεμα». 

Ενώ η ηθοποιός Αμέρικα Φερέρα μπορεί στην ταινία να μην ενσαρκώνει κάποια «Barbie», αλλά έναν ανθρώπινο χαρακτήρα, ωστόσο, απέκτησε και εκείνη τη δική της κούκλα, την Gloria. Τέλος, ο Σιμού Λιού, ένας από τους πολλούς Κεν της ταινίας, ομολογεί πως «ζηλεύει» τη δική του κούκλα και συγκεκριμένα τα τέλεια μαλλιά της.

Barbie: Η Matel κυκλοφορεί συλλογή με κούκλες από την ταινία - Οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών

Από τη νέα συλλογή της Mattel δεν λείπει, φυσικά, ο Ken του Ράιαν Γκόσλινγκ. Σε γενικές γραμμές η συλλογή αντανακλά το στυλιστικό «σήμα κατατεθέν» της Barbie, του Ken και άλλων νέων χαρακτήρων της ταινίας από την Barbie Land και τον πραγματικό κόσμο, καθώς και διάφορα αναγνωρίσιμα «αξεσουάρ» και στιγμές, όπως το χαρακτηριστικό τριώροφο κουκλόσπιτο και τη ροζ corvette. Δε λείπουν, επίσης, διάφορα αναμνηστικά για τους θαυμαστές όπως μπλούζες, καπέλα και κούπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie έως το Oppenheimer: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά12.09.2018

H ταινία «Babrie» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου 2023. Η αντιπρόεδρος της Mattel, Lisa McKnight, δήλωσε πως «αποτελεί κορυφαία στιγμή για το brand» προσθέτοντας πως ανυπομονεί «οι φανς να βιώσουν την εμπειρία της Barbie στη μεγάλη οθόνη όπως ποτέ άλλοτε». Για την νέα αποκλειστική συλλογή θεωρεί πως «σκιαγραφεί άψογα την χαρά και το κέφι που βρίσκεται στον πυρήνα της ταινίας. Αυτή η συλλογή επιτρέπει σε θαυμαστές όλων των ηλικιών να γιορτάσουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες και σκηνές». 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b