MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lana Del Rey: Άργησε 30 λεπτά στο Glastonbury και της έκλεισαν το μικρόφωνο – Η στιγμή που κατέβηκε στο κοινό (video)

Επεισοδιακή ήταν η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Lana Del Rey στο Glastonbury, αφού ανέβηκε στη σκηνή με μισή ώρα καθυστέρηση και το set της διακόπηκε νωρίτερα, με το κοινό να γιουχάρει.

Lana del Rey
Lana del Rey
Monopoli Team

Χθες το βράδυ έριξε αυλαία το πολυαναμενόμενο βρετανικό φεστιβάλ με headliner την Lana Del Rey, η οποία επέστρεψε στη Βρετανία μετά από χρόνια, μόνο και μόνο για να “κοπεί” πριν προλάβει να τελειώσει το set της, μιας και καθυστέρησε να ανέβει στη σκηνή περίπου μισή ώρα.

Ο λόγος; Όπως παραδέχτηκε και η ίδια, η εμφάνισή της στην σκηνή Other καθυστέρησε “γιατί τα μαλλιά της παίρνουν πάρα πολλή ώρα”.

“Αργοπόρησα τόσο που μπορεί να μου κόψουν το set” είπε λίγο πριν σημάνει το ρολόι μεσάνυχτα, ώρα που κάθε set στις κεντρικές σκηνές του Glastonbury αναγκαστικά τελειώνει.

“Συγγνώμη, τα μαλλιά μου πήραν πολλή ώρα. Σας λατρεύω. Αν μας κόψουν το ρεύμα, εμείς θα συνεχίσουμε” είπε και λίγο αργότερα έκλεισε το μικρόφωνό της ενώ οι οθόνες που μετέδιδαν τη συναυλία έριξαν μαύρο, με την Lana Del Rey να βγάζει τα ακουστικά της και να πέφτει στα γόνατά της απογοητευμένη.

Το απότομο αυτό τέλος ήρθε μόλις μία ώρα, αφού η Lana Del Rey είχε ανέβει στη σκηνή για να δώσει μία από τις πιο αναμενόμενες συναυλίες του Σαββατοκύριακου, μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Robbie Williams + 5 λόγοι για να μη χάσεις την 1η ημέρα του Rockwave12.09.2018

Σύμφωνα με παρευρισκόμενους, η τραγουδίστρια προσπάθησε να διαπραγματευτεί με το προσωπικό του φεστιβάλ για να μπορέσει να συνεχίσει, όσο μέρος του κοινού φώναζε αποδοκιμαστικά.

Στη συνέχεια προσπάθησε να μιλήσει στο κοινό, παρ’ όλο που το μικρόφωνό της ήταν κλειστό, ενώ εκείνη τη στιγμή έκλεισαν και οι γιγαντοοθόνες πάνω στη σκηνή. Η τραγουδίστρια όμως δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να συντονίσει το κοινό, ώστε να τραγουδήσουν όλοι μαζί το Video Games.

Λίγο αργότερα ήταν που η Del Rey χάρισε στο κοινό μία από τις πιο όμορφες στιγμές του φετινού φεστιβάλ, όταν κατέβηκε ξυπόλυτη στο κοινό για να τραγουδήσει μαζί τους a cappella την μεγάλη της επιτυχία, Summertime Sadness.

Παρά την πολύ όμορφη αυτή στιγμή, ωστόσο, πολλοί ήταν οι θαυμαστές που έφυγαν απογοητευμένοι από την καθυστέρηση – και την δικαιολογία – της τραγουδίστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ οδηγός σου για τις μεγαλύτερες συναυλίες και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b