MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι Burger Project στήνουν ένα πάρτι για όλη την οικογένεια στον Kήπο του Μεγάρου

Οι αγαπημένοι Burger Project επιστρέφουν ανανεωμένοι προσκαλώντας μας σε ένα χορταστικό εφ’ όλης της ύλης οικογενειακό πάρτι στον Kήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Monopoli Team

Το Σάββατο 8 Ιουλίου, οι αγαπημένοι μικρών και μεγάλων Burger Project επιστρέφουν, ανανεωμένοι και δροσεροί, προσκαλώντας μας σε ένα χορταστικό εφ’ όλης της ύλης οικογενειακό πάρτι στον Kήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, όπου παιδιά, μαμάδες, μπαμπάδες, θείοι και θείες, νονοί, νονές, παππούδες και γιαγιάδες είναι όλοι ευπρόσδεκτοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGood Job Nicky και Tamta στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων12.09.2018

Στο πρόγραμμα μπαίνουν οι γνωστές επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια των Burger Project, απρόσμενα κομμάτια από το παγκόσμιο ρεπερτόριο, χιούμορ και αυτοσχεδιασμός και διαδραστικά μουσικά παιχνίδια. Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 με ένα ξεσηκωτικό DJ Set από το Bobos Family Radio καθώς και ένα περιφερόμενο Bubble Juggling δρώμενο από τους Kokoika. Η συναυλία θα αρχίσει στις 19:00, ενώ το πρόγραμμα θα κλείσει με ένα DJ Set από τους ίδιους τους μουσικούς του συγκροτήματος.

Μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μια παρέα και ανταλλάσσουμε καλοκαιρινές ευχές, χορεύοντας στους αγαπημένους ρυθμούς των Burger Project! Ένα μουσικό ταξίδι με χορευτική και παιχνιδιάρικη διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤo Μέγαρο Μουσικής βγαίνει ξανά στον κήπο: Όλα όσα θα δούμε το καλοκαίρι12.09.2018

Πρόγραμμα:

18:00-19:00 | Bobos DJ Set & Bubble – Juggling
19:00-20:15 | Συναυλία
20:15-22:00 | Burger Project DJ Set

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023
Τιμή εισιτηρίου:
10€ (κατ’ άτομο)

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά 3-12 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 72 82 333 | www.megaron.gr

 

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b