MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

4 μαγευτικές θαλάσσιες σπηλιές στα νησιά του Ιονίου

Από την Κέρκυρα μέχρι τη Ζάκυνθο, μερικές από τις πιο εντυπωσιακές θαλάσσιες σπηλιές της Ελλάδας σάς περιμένουν να βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά τους.

Monopoli Team

Απόκρημνα και εντυπωσιακά βράχια, συγκλονιστικά νερά, τοπία με απόκοσμη ομορφιά. Οι θαλάσσιες σπηλιές αποτελούν μοναδικά αξιοθέατα της φύσης και από τα πιο μαγευτικά μέρη που μπορείτε να κολυμπήσετε. Στα νησιά του Ιονίου θα συναντήσετε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές της Ελλάδας. Οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται στους βράχους δημιουργώντας μια μυστηριακή ατμόσφαιρα, τα κρυστάλλινα νερά λάμπουν, ο βυθός μοιάζει να αλλάζει συνέχεια χρώματα και η μαγεία ξεδιπλώνεται… Είτε τις επισκεφθείτε με καραβάκι είτε με δικό σας σκάφος, οι βουτιές σε αυτές τις εντυπωσιακές θαλασσοσπηλιές του Ιονίου θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Αστυπάλαια στην κορυφή των εναλλακτικών ελληνικών νησιών12.09.2018

Γαλάζιες Σπηλιές, Ζάκυνθος

Οι Γαλάζιες Σπηλιές, που βρίσκονται στο βόρειο τμήμα της Ζακύνθου, είναι από τις πιο πολυφωτογραφημένες της Ελλάδας. Οι εντυπωσιακές αυτές σπηλιές αρχίζουν αμέσως μετά τον Άγιο Νικόλαο για να τελειώσουν κοντά στο ακρωτήριο Σχoινάρι. Οι επιβλητικοί βράχοι, τα απίστευτα χρώματα και η ομορφιά της θάλασσας δημιουργούν ένα υπερθέαμα που συναρπάζει τους επισκέπτες. Μπορείτε να τις επισκεφθείτε είτε με δικό σας σκάφος, είτε με κάποιο από τα εκδρομικά καραβάκια.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b