MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η Αστυπάλαια στην κορυφή των εναλλακτικών ελληνικών νησιών

H Αστυπάλαια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των εναλλακτικών προορισμών που προτείνει η βρετανική εφημερίδα Observer για διακοπές μακριά από τα πλήθη.

Photo by Johnny Africa on Unsplash
Photo by Johnny Africa on Unsplash
Monopoli Team

Τα ελληνικά νησιά συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στα ταξιδιωτικά αφιερώματα του βρετανικού Τύπου για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές. Σε πρόσφατο άρθρο της, η βρετανική εφημερίδα Observer προτείνει στους αναγνώστες της εναλλακτικά ελληνικά νησιά για να ξεφύγουν από τον καλοκαιρινό συνωστισμό.

«Για πολλούς όταν σκέφτονται διακοπές, η Ελλάδα με τα χιλιάδες νησιά σε Ιόνιο και Αιγαίο Πέλαγος, ξετυλίγεται πρώτη μπροστά στα μάτια του νου τους. Ωστόσο, δεν είμαστε εδώ για να αναπολήσουμε ακόμη μια φορά τα σοκάκια της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Είναι καιρός πλέον να παραμερίσουμε τα συνήθη τουριστικά μονοπάτια και να αποκαλύψουμε τη ντροπαλή γοητεία των αφανών ελληνικών κρησφύγετων», γράφει ο Observer. Ανάμεσα στα 13 νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, η Αστυπάλαια καταλαμβάνει την κορυφή της λίστας της εφημερίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το καλό πρόσωπο του Χόλιγουντ12.09.2018

Για την Αστυπάλαια ο Observer αναφέρει ότι πρόκεται για ένα κόσμημα του Αιγαίου σε σχήμα πεταλούδας. «Κάποτε ήταν μια ινκόγκνιτο τοποθεσία της νησιωτικής Ελλάδας. Σήμερα, ακόμη “φτερουγίζει” ανέγγιχτη από τα ραντάρ των μαζικών τουριστών, αν και είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω καθημερινών πτήσεων από την Αθήνα. Αυτό το μαγευτικό καταφύγιο των Δωδεκανήσων παντρεύει την κομψότητα με μια δελεαστική “γεύση” του αχαρτογράφητου».

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Βασίλης Παπακωνσταντίνου έγραψε συναυλιακή ιστορία στο Καλλιμάρμαρο – και ήμασταν εκεί12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b