MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μέγαρο: Αλλαγές στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του λόγω τριήμερου Εθνικού Πένθους

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ανακοινώνει αλλαγές στη διεξαγωγή των καλλιτεχνικών του εκδηλώσεων, λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους, με τη συναυλία της Παρασκευής του Κωστή Μαραβέγια να μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία. Κανονικά η παράσταση του Akram Khan.

Μέγαρο
Monopoli Team

Σε αλλαγές στον προγραμματισμό των καλλιτεχνικών του εκδηλώσεων, λόγω του τριήμερου Εθνικού Πένθους, προχωράει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Συγκεκριμένα η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 Ιουνίου συναυλία του Κωστή Μαραβέγια, στον Κήπο, μεταφέρεται για τη Δευτέρα στις 19 Ιουνίου. Κανονικά θα διεξαχθεί η συναυλία του Σαββάτου, καθώς και η αποψινή (15 Ιουνίου) παράσταση του Akram Khan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα party στον Κήπο του Μεγάρου12.09.2018

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω κήρυξης τριήμερου εθνικού πένθους, η συναυλία με τίτλο «Ο Κωστής Μαραβέγιας στον Κήπο του Μεγάρου» που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 16 Ιουνίου, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 19 Ιουνίου (ώρα έναρξης: 21.00). Η συναυλία του Σαββάτου 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά (ώρα έναρξης: 21.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJungle Book Reimagined: Ο εμβληματικός χορογράφος Ακραμ Καν φέρνει τη νέα του παράσταση στο Μέγαρο12.09.2018

Σε ό,τι αφορά την αποψινή παράσταση Jungle Book reimagined του Akram Khan, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ κατά την έναρξή της θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Ευχαριστούμε πολύ». 

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b