MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Ρώμη: Οι γειτονιές που πρέπει να επισκεφθείτε

Βόλτες, shopping και υπέροχο φαγητό εκεί όπου χτυπάει ο παλμός της Ρώμης. Σε αυτές τις γειτονιές θα νιώσετε περισσότερο σαν Ρωμαίοι παρά σαν τουρίστες.

Photo by Chris Czermak on Unsplash
Photo by Chris Czermak on Unsplash
Monopoli Team

Μνημεία εξαιρετικής ομορφιάς, σπουδαία μουσεία, τέλειο φαγητό… Στη Ρώμη θα έχετε τόσα πράγματα να κάνετε και τόσα μέρη να δείτε, που μόλις φτάσετε δεν θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Αν έχετε ήδη επισκεφθεί την ιταλική πρωτεύουσα και έχετε θαυμάσει τα διάσημα μνημεία του ιστορικού κέντρου ή αν δεν σας ενδιαφέρουν τόσο τα αξιοθέατα όσο οι αυθεντικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει μια πόλη, τότε συνεχίστε να διαβάζετε. Μια βόλτα στις παρακάτω γειτονιές της Ρώμης θα σας δώσει μια αυθεντική γεύση από την «Αιώνια Πόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσική Τεχνόπολη: 10 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Trastevere

Σαν μια μικρή πόλη μέσα στην πόλη, το Trastevere, μία από τις παλαιότερες συνοικίες της Ρώμης, απλώνεται στη δυτική όχθη του Τίβερη. Πολλοί ντόπιοι αλλά και διάσημοι ξένοι καλλιτέχνες θα σας πουν πώς σε αυτή την παλιά λαϊκή γειτονιά, μια ανάσα από το Βατικανό, κρύβεται η αυθεντική Ρώμη. Από πρώην γκέτο της εργατικής τάξης το Trastevere εξελίχθηκε σε στέκι καλλιτεχνών, διατηρώντας παράλληλα κάτι από τον παλιό του αέρα. Σήμερα, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα ωραιότερα και πιο ρομαντικά μέρη της πόλης για να περιπλανηθείτε και να χαθείτε σε λαβυρινθώδη μεσαιωνικά σοκάκια που θυμίζουν κινηματογραφικό σκηνικό, να γευτείτε καλό φαγητό σε κάποια αυθεντική τρατορία και να διασκεδάσετε σε στέκια που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν Ρωμαίοι ανάμεσα σε Ρωμαίους.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8ο Beyond Borders: Ανανεωμένο, γεμάτο ταινίες, δράσεις και συνεργασίες το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b