MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Dior Cruise Pre-Fall 2023: Ένα υπέροχο ταξίδι στην ινδική κουλτούρα

Τα Cruise shows του γαλλικού οίκου Dior γιορτάζουν την δεξιοτεχνία και την ιστορία των atelier σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη χρονιά ταξιδέψαμε στην Ινδία!

Monopoli Team

Τα Cruise shows του γαλλικού οίκου Dior γιορτάζουν την δεξιοτεχνία και την ιστορία των atelier σε όλο τον κόσμο, από την Σεβίλλη έως και τη δική μας Αθήνα. Αυτή τη χρονιά η Maria Grazia Chiuri παρουσίασε τη συλλογή Dior Cruise στην Βομβάη, στο μνημείο Gateway of India, υμνώντας την εξαιρετική δεξιοτεχνία της Ινδίας στο κέντημα, στα υφάσματα και στη διακόσμηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Greek Bar Jacket: Το νέο ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου για το show της Dior στο Καλλιμάρμαρο12.09.2018

Η ιστορία και σύνδεση του Dior με την Ινδία πάει πολλά χρόνια πίσω, ξεκινώντας από το 1955, όπου ο Christian Dior δημιούργησε το «Soirée de Lahore», ένα φόρεμα εμπνευσμένο από το ινδικό σάρι. Για την Cruise pre-fall 2023 η Maria Grazia Chiuri αποφάσισε να «ντύσει» την πασαρέλα με χρωματιστά χαλιά και κατιφέδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO οίκος Dior παρουσίασε το Cruise 2023 show του στην εντυπωσιακή Plaza de España της Σεβίλλης12.09.2018

Η συλλογή ήταν ένας ζωντανός χάρτης της Ινδίας, με αναφορές στην καλλιτεχνική κληρονομιά της χώρας και φυσικά στα πανέμορφα τοπία. Είδαμε πολλά καθημερινά looks, καθαρές, λιτές γραμμές με λεπτομερή διακόσμηση στην χαρακτηριστική τεχνοτροπία της Ινδίας, tie-dye, βραδινά looks με παγιέτες, prints, ντραπαρίσματα και λάμψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b