MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Αυτές είναι οι 5 πιο ήσυχες πόλεις του κόσμου

Αυτές είναι οι top πόλεις του κόσμου για όσους θέλουν να συνδυάσουν διακοπές σε πόλη με την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία.

Photo by Weyne Yew on Unsplash
Photo by Weyne Yew on Unsplash
Monopoli Team

Μέσα στη φασαρία της καθημερινότητάς μας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις διακοπές που είναι πραγματικά χαλαρωτικές. Σκεφτείτε ένα μέρος με φρέσκο, καθαρό αέρα, κελαϊδίσματα πουλιών και γαλήνια τοπία μέσα στην ομορφιά της φύσης. Για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους σε μια πόλη με την χαλάρωση και την ηρεμία, η ταξιδιωτική εταιρεία Travelbag έκανε μια έρευνα αναζητώντας τις πιο ήρεμες πόλεις του κόσμου.

Η λίστα προέκυψε έπειτα από ανάλυση διαφόρων παραγόντων, όπως τα επίπεδα ηχορύπανσης και φωτορύπανσης, τον μέσο αριθμό τουριστών, την πυκνότητα του πληθυσμού, την ποιότητα του αέρα και τον αριθμό των μονοπατιών που προσφέρει κάθε μέρος. Αυτές είναι οι 5 πιο γαλήνιες και χαλαρωτικές πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Άκραμ Καν οραματίζεται ένα βιώσιμο πλανήτη12.09.2018

Τζούνο, Αλάσκα
Photo by E Orlando on Unsplash

Photo by E Orlando on Unsplash

Με βάση αυτούς τους παράγοντες, η πιο ήρεμη πόλη στον κόσμο φαίνεται να είναι το Τζούνο της Αλάσκας. Με πυκνότητα πληθυσμού μόλις πέντε ατόμα ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, αυτή η γοητευτική πόλη προσφέρει άφθονη απομόνωση και φυσική ομορφιά. Το Τζούνο έχει τέλειο σκορ στην ποιότητα αέρα (100 στα 100), ενώ αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης και της άγριας ζωής. Οι ταξιδιώτες θα μαγευτούν από τους παγετώνες που περιβάλλουν την πόλη και θα απολαύσουν δραστηριότητες όπως περιήγηση με κανό στη λίμνη Mendenhall, παρατήρηση φαλαινών και πεζοπορία σε ένα από τα 60 διαθέσιμα μονοπάτια.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπάμπης Στόκας επιστρέφει με νέο άλμπουμ και… “Έρχεται η αγάπη ξανά”12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b