MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Shopping Alert: Πώς να ντυθείς τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, σύμφωνα με την Taylor Swift

Taylor Swift’s version για όταν κάνει αφόρητη ζέστη. Αν θέλεις και εσύ να ψωνίσεις ένα δροσερό maxi ριχτό φόρεμα, από φυσικά υλικά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, δες εδώ μερικές πολύ φρέσκιες επιλογές σε καλοκαιρινά χρώματα.

Shopping Alert: Πώς να ντυθείς τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες, σύμφωνα με την Taylor Swift
Monopoli Team

Με τις πρώτες καλές ζέστες να μας «χτυπάνε την πόρτα», γνωρίζουμε ότι το πιο ανοιξιάτικο outfit μας δεν λειτουργεί πλέον και ήρθε η ώρα να κλείσουμε το μάτι στα καλοκαιρινά. Και τι πιο δροσερό και άνετο στην ζέστη από ένα ριχτό φόρεμα; Τίποτα. Την ίδια άποψη με εμάς έχει και η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift, η οποία βγήκε στη Νέα Υόρκη με το πιο σωστό look για αυτόν τον καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWeekend escape: Τα μόνα items που θα χρειαστείς για μια (σύντομη) καλοκαιρινή εξόρμηση12.09.2018

Η Taylor πηγαίνοντας στο studio της «πέταξε» πάνω της ένα απλό ριχτό maxi φόρεμα, από φυσικό ύφασμα για να αναπνέει το δέρμα. Το σέταρε με ugly σανδάλια, μια ζώνη στη μέση και μια γραμμική τσάντα ώμου για μια πιο κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση. Αν θέλεις και εσύ να ψωνίσεις ένα δροσερό maxi ριχτό φόρεμα, από φυσικά υλικά για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, σου έχουμε μερικές πολύ φρέσκιες επιλογές σε καλοκαιρινά χρώματα. Καλά ψώνια!

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr 

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b