MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: 10 must watch σειρές και ταινίες που έρχονται τον Ιούνιο

Το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά στο Netflix και εμείς συγκεντρώνουμε τις 10 καλύτερες προσθήκες που αξίζουν μία θέση στην must watch λίστα σας.

Monopoli Team

#1 Manifest – Φινάλε 4ης Σεζόν

Τον Νοέμβριο του 2022, ο 4ος κύκλος (ή μάλλον το πρώτο μέρος) του Manifest έκανε πρεμιέρα στο Netflix και από τότε περιμένουμε με ανυπομονησία το τελικό φινάλε της αγαπημένης σειράς – το οποίο έρχεται αυτό το μήνα μέσα από 10 συναρπαστικά επεισόδια! Υπόθεση: Καθώς πλησιάζει η Ημερομηνία Θανάτου, οι επιβάτες της πτήσης 828 αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα Καλέσματά τους και να αποτρέψουν το τρομακτικό μέλλον που τους περιμένει.
Έρχεται στις 2 Ιουνίου

#2 Άρνολντ

Αυτή η νέα σειρά ντοκιμαντέρ – που θα αποτελείται από τρία μέρη/επεισόδια – αφηγείται ιστορίες από το «ταξίδι» του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ από μια επαρχία της Αυστρίας στην κορυφή του αμερικανικού ονείρου. Μέσα από ακυκλοφόρητο υλικό θα μάθουμε περισσότερα για την πολύπλευρη ζωή και καριέρα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, από τα πρωταθλήματα του μπόντι μπίλντινγκ ως το Χόλιγουντ και την πολιτική.
Έρχεται στις 7 Ιουνίου

#3 Εγώ Ποτέ – Σεζόν 4

Η αγαπημένη μας Ντέβι επιστρέφει για τέταρτη – και τελευταία – σεζόν αυτό το καλοκαίρι και το “αντίο” θα είναι γλυκόπικρο. Από τη μία θααποχαιρετήσουμε μία για πάντα την Ντέβι και την παρέα της, από την άλλη έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Μίντι Κάλινγκ ότι θα μας χαρίσει ένα υπέροχο φινάλε. Υπόθεση: Το τελευταίο έτος έφθασε. Ανάμεσα σε κολεγιακά αινίγματα, κρίσεις ταυτότητας και έρωτες που δεν ξεθωριάζουν, είναι η Ντέβι κι η παρέα έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν το μέλλον;
Έρχεται 8 Ιουνίου

#4 Human Resources – Σεζόν 2

Η δεύτερη σεζόν της spin-off σειράς του Big Mouth έρχεται επιτέλους στο Netflix. Υπόθεση: Από τις περιπέτειες της μιας βραδιάς μέχρι τα ειδύλλια στη δουλειά, τα πλάσματα που εργάζονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό έχουν φουλ δουλειά με μια νέα παρτίδα ανθρώπων.
Έρχεται στις 9 Ιουνίου

#5 Black Mirror – Σεζόν 6

Πριν από λίγους μήνες το Netflix αποκάλυψε ότι η ανατρεπτική σειρά του Charlie Brooker, Black Mirror, επιστρέφει τον Ιούνιο με 6η σεζόν και ένα πολύ ενδιαφέρον cast – και από τότε περιμένουμε με τρελή ανυπομονησία. Το εντυπωσιακό ρόστερ του Black Mirror για την νέα σεζόν θα περιλαμβάνει μερικούς πολύ γνωστούς ηθοποιούς, όπως οι Aaron Paul, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel,  Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Salma Hayek Pinault, Zazie Beetz, ενώ λέγεται ότι αυτή τη φορά πρέπει να περιμένουμε ίδια και περισσότερη δυστοπία, σκοτάδι, ανατροπές από ό,τι μας έχει συνηθίσει ο Brooker εδώ και μία δεκαετία.
Έρχεται στις 15 Ιουνίου

#6 Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2

Ο Κρις Χέμσγουορθ επιστρέφει ως ο Τάιλερ Ρέικ στο σίκουελ της ταινίας που κυριάρχησε στα top 10 του Netflix. Στο “Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2”, αφού επέζησε παρά τρίχα μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Ρέικ επιστρέφει ως ο Αυστραλός μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, για άλλη μία θανάσιμη αποστολή: να διασώσει την ταλαιπωρημένη οικογένεια ενός αδίστακτου Γεωργιανού γκάνγκστερ από τη φυλακή όπου κρατούνται. Ο Χέμσγουορθ ξανασμίγει με τον σκηνοθέτη Σαμ Χάργκρεϊβ, ενώ την παραγωγή υπογράφει η AGBO των Τζο και Άντονι Ρούσο και το σενάριο ο Τζο Ρούσο. Η Γκολσιφτέ Φαραχανί επιστρέφει στον ρόλο της από την πρώτη ταινία, συμπρωταγωνιστώντας με τους Ντάνιελ Μπέρναρντ και Τινατίν Νταλακισβίλι.
Έρχεται στις 16 Ιουνίου

#7 Το Κουτί της Πανδώρας

Σε αυτή τη γερμανική θρίλερ σειρά μυστηρίου, ένας πρώην ντετέκτιβ που πλέον ζει στον δρόμο αναζητά την αλήθεια, όταν ένας νέος θάνατος εγείρει ανησυχητικές αμφιβολίες για μια υποτίθεται κλειστή υπόθεση δολοφονίας.
Έρχεται στις 22 Ιουνίου

#8 Μέσα απ’ το Παράθυρο: Πέρα απ’ τη Θάλασσα

Η ισπανική ταινία, που έγινε το guilty pleasure της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει με νέα ιστορία και καστ. Υπόθεση: Μετά από έναν χρόνο χωριστά, η Ρακέλ και ο Άρης ξανασμίγουν για ένα ερωτικό καλοκαιρινό ταξίδι. Μπορεί η αγάπη τους να αντέξει τα φιλικά φλερτ και τις νέες ανασφάλειες;
Έρχεται στις 23 Ιουνίου

#9 Τιτάνες – Σεζόν 4

Υπόθεση: Ο δρόμος της επιστροφής στην πατρίδα είναι γεμάτος εμπόδια για τους Τιτάνες, καθώς μια ισχυρή και φονική αίρεση στη Μητρόπολη θέλει να καταστρέψει αυτούς και τον κόσμο.
Έρχεται στις 25 Ιουνίου

#10 Ο Γητευτής – Σεζόν 3, Τόμος 1

Αυτό το καλοκαίρι, όλα αλλάζουν. Η σεζόν 3 του “Γητευτή” κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Χένρι Καβίλ στον ρόλο του Geralt της Rivia – με τον Λίαμ Χεμσγουορθ να αναλαμβάνει τον ρόλο από την επόμενη σεζόν.
Έρχεται στις 29 Ιουνίου

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b