MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη: 4 προτάσεις για την Τετάρτη 31 Μαΐου

Όλες οι εκδηλώσεις που θα βρείτε με ελεύθερη είσοδο, από συναυλίες μέχρι παρουσιάσεις βιβλίων, στη σημερινή μας δωρεάν ατζέντα, για την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Monopoli Team

Μυστήριο 7: Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο στην Ελευσίνα

Την Τετάρτη 31 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο “Λεωνίδας Κανελλόπουλος” η εκπαιδευτική συνάντηση “Μυστήριο 7 Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Ελευσίνας – IN SITU” στο πλαίσιο, 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Πρόκειται για τα “Ανοικτά Εκπαιδευτικά Συμβούλια“, με προσκεκλημένους/ες ειδικούς/ες ομιλητές/τριες, που θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν με το κοινό σημαντικά για την πόλη κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα, θέματα πολιτισμού, υγείας και καθημερινότητας, όπως αυτά έχουν προκύψει μέσα από συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του προγράμματος.
31/5, 18:00 (βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ)
Πολιτιστικό Κέντρο Λεωνίδας Κανελλόπουλος – Δραγούμη 37, Ελευσίνα

Photobooks Library στον Κινηματογράφο Ίριδα

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στα πλαίσια του φεστιβάλ ΙΡΙΔΑ VISIONS – μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α., που συνδιοργανώνουν ο Κινηματογραφικός, ο Φωτογραφικός, ο Θεατρικός και ο Χορευτικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.), θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Ίριδα, photobook session με 6 ξεχωριστούς φωτογράφους. Στην εκδήλωση το κοινό θα γνωρίσει και θα ξεφυλλίσει τα φωτογραφικά βιβλία των: Γιώργος Καψαλάκης (“I was looking for the sun, but it was hiding”), Ευάγγελος Δασκαλάκης (“kuebiko”), Μαρία Κοσμίδη (“Planetary Garden Party”), Μαρκος Τετραδης (“if you are tired, this is the way”), Περσεφόνη Μίχου (“If I forget you I will love you again”) και Αντιγονη Παπαντωνη (“you can’t go home again”).
31/5, 18:00 
Κινηματογράφος Ίριδα – Ακαδημίας 55, Αθήνα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOFF OFF Athens 2023: Το φεστιβάλ νέων θεατρικών σχημάτων και δημιουργών έρχεται στο Επί Κολωνώ12.09.2018

40 χρόνια HELMEPA: Παρουσίαση του επετειακού λευκώματος «Η θάλασσα είναι ζωή»

Τα Public και η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) σας προσκαλούν σε μια εκδήλωση για τα 40 χρόνια HELMEPA, όπου θα παρουσιαστεί το επετειακό λεύκωμα «Η θάλασσα είναι ζωή», την Τετάρτη 31 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public Συντάγματος. Ιστορία, προσωπικότητες της ναυτιλίας, ορόσημα, ιστορικές φωτογραφίες της Ένωσης και τα 40 χρόνια εθελοντικής δράσης για την υγεία των θαλασσών συγκεντρώνονται σε ένα συλλεκτικό ιστορικό – φωτογραφικό λεύκωμα.
31/5, 19:00 
Public Συντάγματος   

Η περφόρμανς “Αθηνούλα” στον Σύλλογο Ποντίων Ταύρου

Την Τετάρτη 31 Μαΐου, το Tavros Space παρουσιάζει στο πλαίσιο της δράσης “revolution is not a one time event” την περφόρμανς “Αθηνούλα” της Εύας Γιαννακοπούλου. Είναι εμπνευσμένη από την Αθηνά Χατζηεσμέρ, μια Ταυριώτισσα ΕΠΟΝίτισσα, η οποία συνελήφθη μετά από προδοσία, οδηγήθηκε στην Γκεστάπο και εκτελέσθηκε λίγες μέρες πριν την απελευθέρωση.
31/5, 19:00
Σύλλογος Ποντίων Ταύρου – Χρυσοστόμου Σμύρνης 24, Ταύρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊδρυμα Γουλανδρή: Summer Camp για παιδιά 6-11 ετών με εικαστικά εργαστήρια και «εξορμήσεις» στη γειτονιά του Μουσείου12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b