MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Χούλιο Ιγκλέσιας “δεν θυμάται πια τα τραγούδια του” – Επιδεινώθηκε η υγεία του

Ο τροβαδούρος της αγάπης Χούλιο Ιγκλέσιας ξεχνά τα τραγούδια του και είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Monopoli Team

Ο τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας βρίσκεται σε καθεστώς μυστικότητας εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που έχει ανησυχήσει τους θαυμαστές του, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Η εκπομπή «A la tarde» στην Αργεντινή, υποστήριξε πρόσφατα, όπως γράφει η «Marca», ότι ένας παλιός τραυματισμός προκαλεί αρκετούς πόνους στον διάσημο τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να τον έχει «καθηλώσει» σε αναπηρικό αμαξίδιο, κάτι που επιβαρύνει την ψυχική του υγεία.


Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Χούλιο Ιγκλέσιας «είχε ένα τρομερό ατύχημα όταν ήταν πολύ, πολύ νέος και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και αυτό του έφερε πολλούς πόνους και πολλές ταλαιπωρίες σε όλη του τη ζωή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Είμαι ο εαυτός μου τα τελευταία δύο χρόνια”: Η Sia αποκάλυψε ότι είναι στο φάσμα του αυτισμού12.09.2018

Παράλληλα, οι παρουσιαστές της εκπομπής πρόσθεσαν ότι το κινητικό και το γνωστικό σύστημα του διάσημου τραγουδιστή δεν λειτουργεί σωστά, γι’ αυτό και «δεν θυμάται πλέον ούτε τα τραγούδια του».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟιδίπους επί Κολωνώ: Ο Δημήτρης Καταλειφός πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά στην Επίδαυρο12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b