MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Céline Dion ακύρωσε την παγκόσμια περιοδεία της;

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο πως διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person, μια ανίατη νευρολογική ασθένεια.

Monopoli Team

Το περιοδικό People αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η Céline Dion ακύρωσε την περιοδεία της. Συγκεκριμένα, μία πηγή που μίλησε στο περιοδικό εξήγησε πως η ίδια προχώρησε σε αυτή την κίνηση καθώς θέλει να είναι «δίκαιη απέναντι στους φανς της».

Την προηγούμενη εβδομάδα η Dion ανακοίνωσε ότι «δεν είναι σε θέση να προετοιμαστεί με επιτυχία και να αποδώσει στο υπόλοιπο της περιοδείας της μετά την διάγνωσή της με το σύνδρομο Stiff Person» – ακυρώνοντας όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της μέχρι τον Απρίλιο του 2024.

Μάλιστα, η πηγή από το περιβάλλον της Dion είπε στο περιοδικό People ότι η απόφασή της αυτή είναι προς το συμφέρον των υποστηρικτών της.

«Ο στόχος της σίγουρα είναι να κάνει ξανά περιοδεία αλλά μόλις θα είναι καλύτερα» είπε συγκεκριμένα η πηγή. «Αυτή τη στιγμή εστιάζει στην υγεία της. Δεν μπορούσε να συνεχίζει να αναβάλλει τις εμφανίσεις της – δεν ήταν δίκαιο για τους φανς της». 

Η διευκρίνιση αυτή έρχεται λίγες μέρες αφότου η Dion ζήτησε συγγνώμη από τους φανς της κάνοντας την ανακοίνωση για την ακύρωση στα social media, τονίζοντας όμως πως «δεν τα παρατάει».

«Καθώς ο κόσμος έβγαινε από την πανδημία, η Céline Dion συνέχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία για μια διαγνωσμένη ιατρική πάθηση που την εμποδίζει να αποδώσει. Η Céline εργάζεται σκληρά για την ανάρρωσή της», αναφέρει μια ανακοίνωση στα social media της Dion.

«Έχουμε την ελπίδα ότι κάποια μέρα σύντομα, η Céline θα μπορέσει να επισκεφτεί όλες αυτές τις πόλεις της Ευρώπης και να εμφανιστεί για τους καταπληκτικούς θαυμαστές της, αλλά αυτή η ώρα απλώς δεν είναι τώρα. Η ιατρική ομάδα της Céline συνεχίζει να αξιολογεί και να φροντίζει για τη θεραπεία της».

Στην ίδια ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε ότι ακυρώνονται συνολικά 42, όμως η Dion ξεκαθάρισε πως είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στη σκηνή. Η Dion επρόκειτο να επισκεφθεί πρώτα το Άμστερνταμ τον Αύγουστο για να ξεκινήσει από εκεί την ευρωπαϊκή της περιοδεία, ολοκληρώνοντάς της στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2024.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή. Δεν τα παρατάω και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!» – Celine xx», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια η ερμηνεύτρια στο Twitter.

Να σημειωθεί πως τα χρήματα από τα εισιτήρια για τις συναυλίες της Dion θα επιστραφούν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο site της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCeline Dion: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια12.09.2018

Υπενθυμίζεται πως η Dion διαγνώστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο με το σύνδρομο SPS (Stiff Person Syndrome). Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη νόσος «κλειδώνει» τις κινήσεις του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα οι πάσχοντες να φτάσουν σε σημείο που να τους είναι αδύνατο να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Αν και η επιστήμη δεν έχει ανακαλύψει ακόμη κάποια θεραπεία για την συγκεκριμένη ασθένεια, υπάρχει τρόπος να επιβραδυνθούν οι σοβαρές συνέπειές της κι έτσι η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Με πληροφορίες από People.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b