MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Celine Dion: Διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική ασθένεια

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff Person, μια ανίατη νευρολογική ασθένεια.

Monopoli Team

Η πασίγνωστη Καναδή τραγουδίστρια Celine Dion διαγνώστηκε πρόσφατα με το σύνδρομο SPS (Stiff Person Syndrome). Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη νόσος “κλειδώνει” τις κινήσεις του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα οι πάσχοντες να φτάσουν σε σημείο που να τους είναι αδύνατο να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Αν και η επιστήμη δεν έχει ανακαλύψει ακόμη κάποια θεραπεία για την συγκεκριμένη ασθένεια, υπάρχει τρόπος να επιβραδυνθούν οι σοβαρές συνέπειές της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Η 54χρονη ερμηνεύτρια ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την υγεία της μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, ενώ παράλληλα ανέφερε πως αυτός ήταν και ο λόγος που ακύρωσε τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη. Συνεπώς και η συναυλία της στην Ελλάδα η οποία είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι ακυρώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCeline Dion: Ακυρώνεται η καλοκαιρινή συναυλία της στο Ο.Α.Κ.Α.12.09.2018

Η ίδια αναφέρει: «Όπως γνωρίζετε ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο αλλά δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα πριν. Τώρα όμως είμαι έτοιμη. Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου αρκετό καιρό τώρα και ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμένα να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις μου και να μιλήσω για όλα όσα αντιμετωπίζω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια ασθένεια, πλέον γνωρίζουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα».

Αναφερόμενη στην επιρροή που έχει ασκήσει αυτή η κατάσταση στην ψυχολογία της, η Celine Dion συνέχισε: «Δυστυχώς, οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, προκαλώντας μου δυσκολίες ακόμα και όταν περπατάω και μη επιτρέποντάς μου να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως θα ήθελα. Με πληγώνει βαθύτατα που σας λέω σήμερα ότι αυτό σημαίνει πως δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Ευτυχώς έχω στο πλευρό μου μια σπουδαία ομάδα γιατρών που με βοηθούν καθημερινά να γίνω καλύτερα και τα αγαπημένα μου παιδιά, που με στηρίζουν και μου δίνουν βοήθεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Στο τέλος, η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Δουλεύω αδιάκοπα με την ιατρική μου ομάδα, ώστε να αποκτήσω ξανά τη δύναμή μου, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν και είναι ένας δύσκολος αγώνας. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι είναι αυτό που έκανα σε όλη μου τη ζωή και αυτό που αγαπώ να κάνω περισσότερο στον κόσμο. Μου λείπετε πάρα πολύ και μου λείπει να σας βλέπω όλους στη σκηνή και να τραγουδάω για εσάς. Για να μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε δεν έχω άλλη επιλογή από το να επικεντρωθώ στην υγεία μου και ελπίζω πια ότι είμαι στο δρόμο της ανάρρωσης. Θέλω να σας ευχαριστήσω τόσο πολύ για τις ευχές, την αγάπη και την υποστήριξή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σημαίνει πάρα πολλά για εμένα αυτό. Να προσέχετε τον εαυτό σας. Να είστε καλά. Σας αγαπώ πολύ και πραγματικά ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα».

Η Celine Dion είχε αφήσει υπονοούμενα για την κατάσταση της υγείας της τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχε ακυρώσει ξανά την παγκόσμια περιοδεία της από τις 9 Μαρτίου έως τις 22 Απριλίου. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε έπειτα από τρεις μήνες αφού ακύρωσε την επιστροφή της στο Λας Βέγκας εξαιτίας του γνωστού προβλήματος υγείας.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b