MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η συγκλονιστική ζωή της Τίνα Τέρνερ μέσα από φωτογραφίες

Η Τίνα Τέρνερ αγαπήθηκε για τη δυνατή φωνή και την ενέργειά της επί σκηνής, και θα τη θυμόμαστε πάντα για τραγούδια όπως τα River Deep, Mountain High, What’s Love Got to Do with It και The Best. Η ζωή της ήταν γεμάτη επιτυχίες, βραβεία, αλλά και συζυγική κακοποίηση, εθισμό και κατάθλιψη.

Monopoli Team

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Τίνα Τέρνερ, με τα social media να έχουν κατακλυστεί από εκατοντάδες μηνύματα για τη θρυλική «γιαγιά της ροκ» που άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 83 ετών, στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο σπίτι της, στην πόλη Κούσναχτ, κοντά στη Ζυρίχη.

Η Τίνα Τέρνερ αγαπήθηκε για τη δυνατή φωνή και την ενέργειά της επί σκηνής, και θα τη θυμόμαστε πάντα για τραγούδια όπως τα River Deep, Mountain High, What’s Love Got to Do with It και The Best. Τα άλμπουμ της πούλησαν περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ βραβεύτηκε με 12 Grammy. Απέκτησε το προσωπικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ και τ’ όνομά της συμπεριλαμβάνεται στο Rock & Roll Hall of Fame.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤina Turner: H απίστευτη ζωή της βασίλισσας του ροκενρόλ12.09.2018

Στη ζωή της ωστόσο πέρασε μεγάλες δυσκολίες και ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Η Τίνα γεννήθηκε το 1939 στο Τενεσί με το όνομα Άννα Μέι Μπούλοκ. Το 1956 στο Club Manhattan συναντήθηκε με τον άντρα που θα ερχόταν να προκαλέσει μεγάλη αγωνία και πόνο στη ζωή της: τον Ike Turner (Άικ Τέρνερ).

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Tina Turner ήταν απλά η καλύτερη…12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b