MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Καννών: Η Jennifer Lawrence υπογράφει ντοκιμαντέρ για τις Αφγανές που προσπαθούν να ξεφύγουν από τους Ταλιμπάν

Το “Bread and Roses”, που συνυπογράφει η Jennifer Lawrence, καταγράφει τις ζωές τριών Αφγανών γυναικών υπό την εξουσία των Ταλιμπάν.

Monopoli Team

H Jennifer Lawrence ίσως είναι πιο περήφανη από ποτέ ως μέλος της παραγωγής για το ντοκιμαντέρ “Bread and Roses” που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και ακολουθεί την ιστορία τριών Αφγανών γυναικών μετά την επιστροφή των Ταλιμπάν στην εξουσία το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών: Η Cate Blanchett έβγαλε τα παπούτσια της στη σκηνή για τις γυναίκες στο Ιράν12.09.2018

«Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα βλέποντας αυτές τις γυναίκες να αντιστέκονται στους Ταλιμπάν. Δεν βλέπετε αυτή την πλευρά της ιστορίας… στις ειδήσεις κάθε μέρα, αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της ταινίας μας και των ιστοριών αυτών των γυναικών», περιγράφει η Lawrence στο BBC για τα μυστικά γυρίσματα του ντοκιμαντέρ που έγιναν από την εταιρεία παραγωγής “Excellent Cadaver”, που ιδρύθηκε από τη Lawrence και την παραγωγό και φίλη της, Justine Ciarrocchi.

«Οι συνέπειες για τις γυναίκες ήταν τρομερές. Η πρώτη κίνηση της Jen ήταν να βρει έναν Αφγανό σκηνοθέτη και να του δώσει το βήμα», δήλωσε η Ciarrocchi στο The Hollywood Reporter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών: Το “Liar Man” του Μανώλη Μαυρή βραβεύτηκε στην Εβδομάδα Κριτικής12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b