MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

1η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας με δωρεάν κεράσματα για όλους

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα, 8 με 11 Ιουνίου. Το Σάββατο 10 Ιουνίου 30 σεφ θα μαγειρέψουν δωρεάν για χιλιάδες επισκέπτες.

@unsplash
Monopoli Team

Η 1η Πανελλήνια Γιορτή Τρούφας, την οποία διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα, 8 με 11 Ιουνίου και έχει την υποστήριξη του Δήμου Μετεώρων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και γίνεται στo πλαίσιo της ονομασίας της Καλαμπάκας ως «Πόλης της Τρούφας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 μέρη της Ελλάδας με θέα που κόβει την ανάσα12.09.2018

Κατά τη διάρκειά της, όπως ανακοινώθηκε, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στη γνωριμία του κόσμου με την τρούφα. Κορυφαίοι ειδικοί, με χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του κορυφαίου Έλληνα σεφ Λευτέρη Λαζάρου, θα αναδείξουν θέματα, όπως η καλλιέργεια της τρούφας, η διατροφική της αξία, η μαγειρική της, η εκπαίδευση σκύλων για την εύρεσή της κ.ά

Κορυφαία στιγμή της γιορτής είναι το Σάββατο 10 Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, όπου περίπου 30 σεφ θα μαγειρέψουν δωρεάν για χιλιάδες επισκέπτες, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στην Καλαμπάκα, αρκετά είδη τρουφομανιταρο-εδεσμάτων, ενώ επίσης δωρεάν θα δοθούν στον κόσμο γλυκά, αναψυκτικά κλπ.

Διαβάστε περισσότερα στο Skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Πίτσας: Οι καλύτερες πίτσες της πόλης για τους απανταχού pizza lovers12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b