MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πόσα χρήματα χρειάζεστε για να θεωρείστε μέλος της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ

Η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Knight Frank παρουσίασε πρόσφατα την έκθεση Wealth Report 2023 η οποία περιέχει μια ανάλυση της ελάχιστης καθαρής αξίας που μπορεί να εκτοξεύσει κάποιον στο 1% του πληθυσμού της γης την παγκόσμια δηλαδή οικονομική ελίτ.

Monopoli Team

Για όσους αναρωτιούνται πόσα χρήματα ακριβώς χρειάζεται κανείς για να γίνει μέλος της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ -του πλούσιου 1%, δηλαδή, του πληθυσμού της γης, που μοιράζεται όλα όσα κατέχει το υπόλοιπο 99%-, μια νέα έρευνα έρχεται να φέρει στο φως νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Knight Frank παρουσίασε πρόσφατα την έκθεση Wealth Report 2023 η οποία περιέχει μια ανάλυση της ελάχιστης καθαρής αξίας που μπορεί να εκτοξεύσει κάποιον στα ανώτερα κλιμάκια της κοινωνίας.

Στην κορυφή της λίστας των 25 χωρών που εξέτασε η έρευνα βρίσκεται το Μονακό, όπου θα χρειαστεί κανείς 12,4 εκατ. δολάρια για να σπάσει το φράγμα εισόδου στο 1% των πλουσιότερων κατοίκων. Από την άλλη, σε ανάποδη ανάγνωση της λίστας, όποιος διαθέτει μόλις 20.000 δολάρια θεωρείται μεγιστάνας στην Κένυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPhyllida Loyd: Ποιά είναι η σκηνοθέτρια – φαινόμενο στο Rolex Arts Festival12.09.2018

Το μεσογειακό κρατίδιο κερδίζει μακράν το υπόλοιπο πακέτο, με την Ελβετία να έρχεται δεύτερη με όριο 6,6 εκατ. δολαρίων. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Αυστραλία (5,5 εκατ. δολάρια), η Νέα Ζηλανδία (5,2 εκατ. δολάρια) και οι ΗΠΑ (5,1 εκατ. δολάρια). Της τελευταίας Κένυας προηγούνται οι Φιλιππίνες (57.000 δολάρια), η Νότια Αφρική (109.000 δολάρια), η Ινδία (175.000 δολάρια) και το Μεξικό (383.000 δολάρια).

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤo Μέγαρο Μουσικής βγαίνει ξανά στον κήπο: Όλα όσα θα δούμε το καλοκαίρι12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b