MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Αναθεωρεί για όσα θεωρούσε δεδομένα μέχρι σήμερα

Μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αναθεωρεί συνεχώς για όσα μέχρι τότε θεωρούσε δεδομένα και μοιράζεται αυτό που την τρομάζει περισσότερο.

Monopoli Team

Το καλοκαίρι του 2021, η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση, κι από τότε μιλάει πολύ ανοιχτά για τη συμβίωση μαζί της. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Vanity Fair, η ηθοποιός είπε πως καμία μέρα δεν είναι πια «καλή» εξαιτίας της νόσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈχεις Πεθάνει για Μένα: Η κάθαρση έρχεται στην ανατρεπτική τελευταία σεζόν της σειράς του Netflix12.09.2018

Για την ακρίβεια, είπε ότι η πολλαπλή σκλήρυνση την κάνει να περνά αρκετά κακές μέρες. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που προσπαθούν να της δώσουν συμβουλές όπως να κάνει ένα δεύτερο ντους μες στη μέρα για να ηρεμήσει, αλλά όπως περιγράφει, μέχρι και αυτή η διαδικασία έχει γίνει «τρομακτική» με την πολλαπλή σκλήρυνση.

«Μπορεί να πέσεις, να γλιστρήσεις, τα πόδια σου μπορούν να λυγίσουν εύκολα. Ειδικά επειδή η ντουζιέρα του σπιτιού μου είναι γυάλινη. Είναι τρομακτικό για μένα να μπαίνω εκεί…», δηλώνει η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌντρεϊ Χέπμπορν: Η θλίψη πίσω από την “τέλεια” εικόνα της σταρ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b