MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έχεις Πεθάνει για Μένα: Η κάθαρση έρχεται στην ανατρεπτική τελευταία σεζόν της σειράς του Netflix

Η τρίτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης μαύρης κωμωδίας του Netflix, «Έχεις Πεθάνει για Μένα» μόλις προστέθηκε στην πλατφόρμα, με την ιστορία της Τζεν και της Τζούντι να λαμβάνει το τέλος που της αξίζει, γεμάτο φυσικά σασπένς και ανατροπές.

Έχεις Πεθάνει για Μένα. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Λένε πως μία φιλία πρέπει να δοκιμαστεί έστω και μία φορά στην πορεία της για να γίνει ισχυρή. Στην περίπτωση της Τζεν και της Τζούντι στη σειρά του Netflix, «Έχεις Πεθάνει για Μένα», η φιλία τους έχει δοκιμαστεί ακόμα περισσότερο, επιβεβαιώνοντας αυτό το ρητό, καθώς πλέον δύσκολα μπορεί να κλονιστεί.

Βέβαια, για να χτιστούν αυτά τα ισχυρά φιλικά θεμέλια χρειάστηκε ένας φόνος και πολλές δύσκολες στιγμές, η κορύφωση των οποίων είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας. Και γνωρίζοντας πλέον πως η τρίτη αυτή σεζόν θα είναι και η τελευταία του «Έχεις Πεθάνει για Μένα», έχουμε σίγουρα υψηλές προσδοκίες και αναμένουμε με αγωνία το κλείσιμο αυτής της ενδιαφέρουσας ιστορίας.

Η πλοκή του «Έχεις Πεθάνει για Μένα»

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ και η Λίντα Καρντελίνι στην 3η σεζόν του “Έχεις Πεθάνει για Μένα”. Photo Credtis: Netflix

Πριν φτάσουμε στην 3η σεζόν -η οποία άργησε ένα χρόνο καθώς τα γυρίσματα της έπρεπε να αναβληθούν για κάποιους μήνες, όταν η Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας – ας θυμηθούμε την πλοκή της μαύρης κωμωδίας του Netflix που έχει αποκτήσει εξαιρετικά φανατικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, που προβλήθηκε 4 χρόνια πριν.

Η Τζεν (Κριστίνα Άπλγκεϊτ), μετά τον άδικο χαμό του συζύγου της σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα έχει βυθιστεί στη θλίψη και κάνει τα πάντα για να μπει επιτέλους μία ταμπέλα STOP στη διασταύρωση που της στέρησε τον σύζυγό της.  Στο δύσκολο αυτό ταξίδι της απώλειας, η Τζεν θα γνωρίσει την Τζούντι (Λίντα Καρντελίνι) και θα αναπτύξουν μία φιλία, βασισμένη στη θλίψη που μοιράζονται για τον χαμό των συζύγων τους.

Στην πραγματικότητα όμως, η Τζούντι δεν είναι αυτό που φαίνεται και η φιλία τους θα δοκιμαστεί, για αυτό και θα ανθίσει. Συγκεκριμένα, ένας φόνος και πολλά μυστικά θα τις φέρουν πιο κοντά, μέχρι οι δύο τους να γίνουν αχώριστες και να ενωθούν τελικά οι ζωές τους για πάντα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕνόλα Χολμς 2: Η επιστροφή της αδερφής του Σέρλοκ στο Netflix με νέες περιπέτειες είναι σαρωτική12.09.2018

Τι θα δούμε στην τελευταία σεζόν

Photo Credtis: Netflix

Δύο χρόνια πριν, το τέλος της 2ης σεζόν μάς άφησε σε αγωνία, καθώς είχαμε μόλις γίνει μάρτυρες του σοβαρού ατυχήματος της Τζεν και της Τζούντι στη δολοφονική αυτή διασταύρωση που μας απασχολεί από την 1η σεζόν.

Και ενώ το τρέιλερ της 3ης σεζόν μάς «καθησυχάζει» σχετικά με την υγεία των δύο πρωταγωνιστών, μάς αφήνει ταυτόχρονα και σε…αναμμένα κάρβουνα καθώς η αστυνομία τις υποπτεύεται τώρα και επισήμως για τον φόνο του Στιβ.

Με το πτώμα του δολοφονημένου πρώην συζύγου της Τζούντι να έχει ανακαλυφθεί, οι δύο φίλες θα βρεθούν για ακόμα μία φορά σε πολύ δύσκολη θέση, προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψη. Φυσικά, έχουν η μία την άλλη και θα κάνουν τα πάντα για να βρουν και πάλι μία λύση, ακόμα και αν όλα φαίνεται πως έχουν τελειώσει.

Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως η τελευταία σεζόν του «Έχεις Πεθάνει για Μένα» αναμένεται να είναι η πιο ανατρεπτική και γεμάτη αγωνία, καθώς ο κλοιός έχει στενέψει αρκετά για την Τζεν και την Τζούντι, τις οποίες είναι τελικά αμφισβητήσιμο αν θα μπορέσει η φιλία τους να σώσει και αυτή τη φορά…

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν
  • Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ υποδύεται την Τζεν Χάρντινγκ, η οποία σε αυτή τη σεζόν θα έρθει αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεων της, εναποθέτοντας τις τελευταίες ελπίδες της στη φιλία της με την Τζούντι, την ίδια στιγμή που νιώθει τα παιδιά της να απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από κοντά της.
  • Η Λίντα Καρντελίνι υποδύεται την Τζούντι Χέιλ, η οποία για ακόμα μία φορά κινδυνεύει να χαθεί στις σκέψεις της, ενώ μία καινούρια συνάντηση από το παρελθόν θα ταράξει τις ισορροπίες της, με την Τζεν να είναι η μόνη που έχει τη δύναμη να τη συνεφέρει.
  • Ο Τζέιμς Μάρσντεν επιστρέφει στον ρόλο του Μπεν, δίδυμου αδερφού του δολοφονημένου Στιβ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βρει τον ένοχο που του στέρησε τον αδερφό του.

Η Νταϊάνα-Μαρία Ρίβα (ντετέκτιβ Περεζ) και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ (Τζεν) στην 3η σεζόν του “Έχεις Πεθάνει για Μένα”. Photo Credtis: Netflix

  • Η Νταϊάνα-Μαρία Ρίβα υποδύεται την ντετέκτιβ Άνα Περεζ, η οποία στις προηγούμενες σεζόν ήξερε παραπάνω πράγματα από όσα παραδεχόταν και προσπαθούσε να καλύψει την ενοχή της Τζεν για τον φόνο του Στιβ, όμως πλέον με την ανάμιξη του FBI όλα αλλάζουν.
  • Ο Γκάρετ Ντίλαχαντ αποτελεί τη νέα προσθήκη του καστ, στον ρόλο του ομοσπονδιακού πράκτορα Γκλεν Μοράνις, ενός δαιμόνιου ντετέκτιβ που δε θα σταματήσει να ασχολείται με την υπόθεση δολοφονίας του Στιβ, μέχρι να πιάσει τον ένοχο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Φλόρενς Πιού αναζητά το «Θαύμα» στο νέο δράμα εποχής του Σεμπαστιάν Λέλιο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b