MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks από το κόκκινο χαλί

Mε θέμα «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty», η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας παγκοσμίως, πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης και όλες οι καλεσμένες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με μοναδικά beauty looks.

Monopoli Team

Το φετινό Met Gala ήταν αφιερωμένο στον Karl Lagerfeld και οι αγαπημένες του μούσες, στενές του φίλες και celebrities ήταν εκεί για να τιμήσουν τον θρυλικό σχεδιαστή που δεν είναι πλέον μαζί μας. Οι καλεσμένες κατάφεραν να κάνουν το φετινό red carpet ένα από τα ωραιότερα που έχουμε δει αφού τόσο τα makeup looks όσο και τα χτενίσματα είχαν μια νοσταλγική επιρροή από την αισθητική του Karl Lagerfeld, ενώ παράλληλα ήταν άκρως ανατρεπτικά.

Από το icy blonde bixie της Cara Delevingne, το mullet της Kristen Stewart και το spanish beauty look της Penelope Cruz μέχρι την Anne Hathaway με το iconic beauty look της Amy Winehouse – όλα ήταν προσεγμένα και αποτελούν μια υπέροχη πρόταση. Οι πειραματισμοί δεν έλειψαν και αυτό ακριβώς περιμένουμε κάθε χρόνο από το Met Gala.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMet Gala 2023: Εντυπωσίασαν Jared Leto και Doja Cat με κοστούμια – φόρο τιμής στη… γάτα του Karl Lagerfeld12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b