MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Met Gala 2023: Η Nicole Kidman με το ίδιο εμβληματικό Chanel φόρεμα μετά από σχεδόν 20 χρόνια

Η Nicole Kidman εμφανίστηκε στο φετινό Met Gala, με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει το 2004 στη θρυλική διαφήμιση για το Chanel No. 5, σε σκηνοθεσία του Baz Luhrmann.

Photo: Nicole Kidman/Instagram
Photo: Nicole Kidman/Instagram
Monopoli Team

Η Nicole Kidman ήταν μία από τους παρευρισκόμενους χθες στο βράδυ στο Met Gala 2023, η οποία με την εμφάνισή της θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα σχεδιαστή και καλλιτεχνικό διευθυντή της Chanel, Karl Lagerfeld, με τον πιο νοσταλγικό τρόπο.

Η Οσκαρική ηθοποιός φόρεσε την ίδια ακριβώς ροζ τούλινη τουαλέτα, που είχε φορέσει όταν πρωταγωνιστούσε σε ένα διαφημιστικό σποτ για το Chanel No, 5, σε σκηνοθεσία του διάσημου σκηνοθέτη του περσινού “Elvis” Baz Luhrmann, το 2004.

Όπως είπε και η ίδια η ηθοποιός στο κόκκινο χαλί του Met Gala, σε δηλώσεις της στο περιοδικό People, το φόρεμα αποτελούσε δημιουργία του Karl Lagerfeld ειδικά για το διαφημιστικό.

“Υποθέτω ο λόγος που αυτές οι τουαλέτες υψηλής ραπτικής αντέχουν στον χρόνο κρύβεται στην τελειότητά τους” ανέφερε για το vintage φόρεμά της. “Αν τα φροντίζεις και τα αγαπάς, είναι διαχρονικά”.

“Το οτι μπορώ και φοράω το ίδιο φόρεμα 20 χρόνια μετά και αντέχει ακόμα… Υπάρχει κάτι το φανταστικό σε αυτό” συνέχισε η Kidman. “Είναι πούπουλο και είναι απίστευτα άνετο, αλλά είναι όλο χειροποίητο. Είναι υψηλή ραπτική και έτσι θα έπρεπε να είναι”.


Το φόρεμα αποτελείται από 250 ροζ πούπουλα και 3.000 πούλιες, ενώ ακολουθεί μία ουρά τεσσάρων μέτρων. Η Kidman ολοκλήρωσε το look με έναν μαύρο φιόγκο στα μαλλιά της.

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο Met Gala, με τον σύζυγό της, Keith Urban, η Kidman είχε δώσει μία γεύση από την έκπληξη που επιφύλασσε για το πολυαναμενόμενο event, μέσα από δύο βίντεο από την αυθεντική διαφήμιση που είχε γυρίσει πριν από 19 χρόνια για το Chanel No 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMet Gala 2023: Εντυπωσίασαν Jared Leto και Doja Cat με κοστούμια – φόρο τιμής στη… γάτα του Karl Lagerfeld12.09.2018

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε μία εμβληματική σκηνή από το διαφημιστικό σποτ, στην οποία τρέχει φορώντας το διάσημο ροζ φόρεμα. “Τρέχοντας προς το Met” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.


Στο δεύτερο βίντεο, που αποτελούσε ένα κατά κάποιον τρόπο φόρο τιμής στον διάσημο σχεδιαστή μόδας, είδαμε μια σειρά από παλιά βίντεο με τον ίδιο τον Lagerfeld να δημιουργεί τα σκίτσα για την τουαλέτα και να συνεργάζεται με την Kidman στο studio. “Για τον Karl” έγραψε η Kidman, μαζί με μία καρδιά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b