MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ryan Reynolds: Έκανε πραγματικότητα την ευχή ενός φιλάθλου με καρκίνο σε τελικό στάδιο

Ο ηθοποιός συνάντησε τον Jay Fear, έναν φίλαθλο της Wrexham, ο οποίος πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο, και εκπλήρωσε την επιθυμία του.

Photo credits: Instagram
Monopoli Team

Ο 45χρονος Jay Fear διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο τον Ιανουάριο. Αγαπάει πολύ, όμως, την Wrexham, την ποδοσφαιρική ομάδα των ηθοποιών Ryan Reynolds και Rob McElhenney και έγινε φανατικός υποστηρικτής της αφότου παρακολούθησε το “Welcome to Wrexham”, το ντοκιμαντέρ του Disney+ για την εξαγορά της ομάδας από τους δύο ηθοποιούς.

Ο ίδιος ο Fear είχε εκφράσει την επιθυμία του να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδας και να συναντήσει τον αγαπημένο του ηθοποιό Ryan Reynolds.

Έτσι, ο 45χρονος κατάφερε τελικά να βρεθεί στο γήπεδο, μαζί με την οικογένειά του, και να παρακολουθήσει από κοντά τη νίκη της Wrexham επί της Boreham Wood, με την οποία νίκη η πρώτη κατάφερε να επιστρέψει στην αγγλική Football League έπειτα από 15 χρόνια.

Εκτός από αυτό, όμως, ο Fear είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να γνωρίσει από κοντά τον ίδιο τον Ryan Reynolds, με τον οποία πέρασαν 20 ολόκληρα λεπτά συζητώντας, ενώ στο τέλος ο ηθοποιός του χάρισε, μάλιστα, ένα υπογεγραμμένο γάντι από το Deadpool 2, ενώ τον κάλεσε να παρακολουθήσει από κοντά τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας.

«Ήταν εκπληκτικό ότι συνάντησα τον Jay», δήλωσε ο Ryan Reynolds στο BBC. «Αναρωτιέμαι αν θα είχα την ίδια χαρά αν οι ρόλοι μας αντιστρέφονταν. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και η οικογένειά του είναι υπέροχη. Είχα έναν κόμπο στον λαιμό όταν του μίλησα και αισθάνθηκα πόσο θα λείψει στα παιδιά και την σύζυγό του», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντίνοος Αλμπάνης: Το μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου12.09.2018

Από την πλευρά του ο Jay Fear ήταν πολύ χαρούμενος μετά από αυτή τη συνάντηση. «Πάντα λένε ότι δεν πρέπει να συναντήσεις το είδωλό σου και αυτός ο τύπος σίγουρα είναι μια εξαίρεση σε αυτό», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί ο κόσμος να πιστεύει ότι αυτό είναι για μένα. Στην πραγματικότητα, είναι για την οικογένειά μου, επειδή θα το θυμούνται για την υπόλοιπη ζωή τους. Ελπίζω ότι θα είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσουν ποτέ». 

Η φιλανθρωπική οργάνωση Bucket List Wishes βοήθησε σημαντικά στο να λάβει χώρα αυτή η συνάντηση. «Αυτή η ευχή ήταν από τις πιο δύσκολες, και χρειάστηκε πολλές ώρες εθελοντισμού για να γίνει εφικτή», δήλωσαν οι ίδιοι.

Με πληροφορίες από BBC. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b