MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Αντίνοος Αλμπάνης: Το μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου (4 Φεβρουαρίου) ο Αντίνοος Αλμπάνης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους όσους δίνουν τη δική τους μάχη κατά της ασθένειας.

Αντίνοος Αλμπάνης σε φωτογράφιση για το Monopoli.gr, φωτογραφία: Γιάννης Βασταρδής
Αντίνοος Αλμπάνης σε φωτογράφιση για το Monopoli.gr, φωτογραφία: Γιάννης Βασταρδής
Monopoli Team

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, η οποία έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος έχει δώσει και έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δική του μάχη με αυτή την ασθένεια, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους παλεύουν με αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑλκίνοος Ιωαννίδης: Το συγκλονιστικό κείμενο στήριξης στις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών12.09.2018

«Ο εγκέφαλός μας έχει έναν μηχανισμό με τον οποίο η μνήμη μειώνει σταδιακά αλλοιώνει και ξεθωριάζει στο χρόνο τις αναμνήσεις των άσχημων εμπειριών. Μας βοηθάει έτσι να αμβλύνουμε τη συναισθηματική επιρροή που έχουν τα αρνητικά και άσχημα συμβάντα και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός.

«Αυτή, όμως, η μέρα υπάρχει σήμερα για να μας θυμίζει πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ξεχνάμε γιατί ο καρκίνος είναι εδώ και μέχρι να γίνει για όλους μια χρόνια νόσος και όχι μια καταδίκη, οφείλουμε να τον κοιτάζουμε στα μάτια» συνέχισε.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντίνοος Αλμπάνης: Καμία πτώση δεν έχει μεγάλη αξία, από τη στιγμή που μπορείς να σηκωθείς12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b