MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Summer is loading: 5 αντηλιακά μαλλιών για να τα προστατέψετε από τον ήλιο

Αν δεν το γνωρίζεις ακόμα να σε ενημερώσουμε ότι ο ήλιος δεν είναι και ο καλύτερός φίλος των μαλλιών σου και πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου.

Monopoli Team

Ένα συχνό λάθος που κάνουμε οι περισσότερο όσο ο ήλιος γίνεται και πιο θερμός είναι να αμελούμε την αντηλιακή προστασία για τα μαλλιά. Δίνουμε όλη μας την προσοχή στο πρόσωπο και στο σώμα και πιστεύουμε ότι τα μαλλιά δεν επηρεάζονται από την έντονη ακτινοβολία. Η αλήθεια είναι άλλη όμως, αφού ο ήλιος όχι μόνο αφυδατώνει την τρίχα αλλά παράλληλα φθείρει και το χρώμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τα μαλλιά να έχουν χάσει τη λάμψη τους και να δείχνουν θαμπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτός είναι ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσετε τα προϊόντα περιποίησης στην επιδερμίδα σας12.09.2018

Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να βάλεις το αντηλιακό μαλλιών στη ζωή σου. Είτε το θέλεις σε μορφή σπρέι ή λαδιού, τα brands έχουν αυτό που θα σε βολέψει περισσότερο. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην ξεχνάμε ότι τα μαλλιά μας απαιτούν την ίδια περιποίηση, φροντίδα, ενυδάτωση αλλά και προστασία από τον ήλιο. Το αντηλιακό μαλλιών είναι το προϊόν που τα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου, διατηρώντας το χρώμα τους, κρατώντας τα ενυδατωμένα αλλά και λαμπερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόσο κακό κάνει στο δέρμα αν χρησιμοποιήσετε περσινό αντηλιακό;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b