MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Νεμούτα: Στους «μυστικούς» καταρράκτες της Πελοποννήσου

Γνωρίστε τους καταρράκτες της Νεμούτας, έναν καλά κρυμμένο φυσικό θησαυρό στην Ηλεία. Μια ειδυλλιακή γωνιά της Πελοποννήσου για τους λάτρεις της πεζοπορίας και όχι μόνο.

Photo by Jason Blackeye on Unsplash
Photo by Jason Blackeye on Unsplash
Monopoli Team

Η Ελλάδα διαθέτει αρκετούς εντυπωσιακούς καταρράκτες που προσφέρουν ένα μαγευτικό θέαμα και συναρπαστικές εμπειρίες στους φυσιολάτρες. Διάσημοι ή λιγότερο γνωστοί, μέσα σε φαράγγια και πυκνά δάση, οι καταρράκτες αυτοί δημιουργούν ονειρικά σκηνικά. Ένα τέτοιο σκηνικό σπάνιας φυσικής ομορφιάς βρίσκεται καλά κρυμμένο στην ορεινή Ηλεία.

Σε απόσταση αναπνοής από την Αρχαία Ολυμπία, κοντά στα σύνορα Ηλείας, Αρκαδίας και Αχαΐας, θα συναντήσετε το χωριό Νεμούτα, το οποίο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 560 µ. πλάι στον ποταμό Ερύµανθο, παραπόταμο του Αλφειού. Εκεί βρίσκεται ένα – άγνωστο στους πολλούς – ειδυλλιακό μέρος που αξίζει να ανακαλύψετε: οι εντυπωσιακοί καταρράκτες της Νεμούτας, δίπλα στο φαράγγι του Ερύμανθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ20 χρόνια χωρίς τη Nina Simone: 10 αξέχαστα τραγούδια της βασίλισσας της soul12.09.2018

Οι εντυπωσιακοί καταρράκτες της Νεμούτας

Οι καταρράκτες της Νεμούτας είναι ένα από τα πιο όμορφα φυσικά αξιοθέατα του νομού Ηλείας, περίπου 42 χλμ. μακριά από τον Πύργο. Με αφετηρία τη Νεμούτα, η διαδρομή περνά μέσα από πανέμορφα τοπία και καταλήγει στους εντυπωσιακούς καταρράκτες και το ατμοσφαιρικό φαράγγι. Οι εικόνες της φύσης συναρπάζουν κάθε επισκέπτη.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈκτορας Λιάτσος: Επιζητώ να είμαι σε παραστάσεις αληθινών καλλιτεχνών12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b