MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Ανακαλύψαμε τις πιο πρωτότυπες λαμπάδες του φετινού Πάσχα

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάμε φέτος στην εκκλησία πάλι με ένα άσπρο κεράκι, εφόσον μπορούμε να παραγγείλουμε τις πιο ξεχωριστές, χειροποίητες λαμπάδες. Αφήστε, κάναμε εμείς την έρευνα για εσάς!

Οι χειροποίητες λαμπάδες του @beautybarkipseli για το Πάσχα.
author-image Ανδρομάχη Αρβανίτη

Το Πάσχα πλησιάζει και όπως όλες οι γιορτές, έχει τα έθιμά του, με πρώτο και κύριο, πέρα από τα κόκκινα πασχαλινά αυγά, αυτό της λαμπάδας. Για τους περισσότερους, το έθιμο αυτό είναι κάτι που το έχουμε συνδέσει με την παιδική μας ηλικία. Τότε, που μας ήταν πολύ σημαντικό να φέρουμε μαζί μας στην εκκλησία μία  λαμπάδα που να ξεχωρίζει και φυσικά, κάθε χρόνο να είναι και διαφορετική!

Τα χρόνια πέρασαν και το να κρατάμε μία όμορφη λαμπάδα ως ενήλικες, ίσως, να μην είναι προτεραιότητά μας. Ωστόσο, σε μία δεύτερη σκέψη, ας μην είμαστε μίζεροι. Εφόσον και εάν τηρούμε το έθιμο της εκκλησίας το Μεγάλο Σάββατο, ας το κάνουμε καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάσχα στο M-shop: Πρωτότυπες λαμπάδες και άλλες χειροποίητες δημιουργίες στο κατάστημα του Μεγάρου12.09.2018

Παρακάτω θα βρείτε μία συλλογή από λογαριασμούς που ξεχωρίσαμε στο Instagram, που φέτος το Πάσχα έχουν δημιουργήσει λαμπάδες που διαφέρουν από τα συμβατικά κεράκια στα οποία τείνουμε να καταφεύγουμε τελευταία στιγμή. Σας προτρέπουμε, λοιπόν, αυτή τη χρονιά να μην επαναληφθείτε και παράλληλα, να στηρίξετε μικρές ελληνικές επιχειρήσεις. Είτε για προσωπική χρήση, είτε για τα βαφτιστήρια σας, όπως θα δείτε, έχουμε διαλέξει λογαριασμούς με μεγάλη ποικιλία στο στιλ, έτσι ώστε ο καθένας ξεχωριστά να βρει αυτή που του ταιριάζει.

@beautybarkipseli


Είναι χειροποίητες, αρωματικές και σχεδιασμένες από τους ανθρώπους του Μπιούτι Μπαρ Κυψέλη. Είναι, επίσης, μίνιμαλ, σύγχρονες και πανέμορφες. Δεν μπόρεσαν να μη μας κεντρίσουν αμέσως την προσοχή. Με ένα dm στο Instagram στον λογαριασμό του concept store ή με μία επίσκεψη στην Κυψέλη, μπορείτε να τις αποκτήσετε!

@kaelego_

Το KAELEGO που βρίσκεται στη Γλυφάδα μάς προσφέρει φέτος το Πάσχα λαμπάδες, από κερί χειροποίητο και οικολογικό! Έχει μεγάλη ποικιλία στο στιλ και ο καθένας μπορεί να επιλέξει τη λαμπάδα που τον εκφράζει περισσότερο. Ρίξτε μία ματιά και θα εντυπωσιαστείτε! Εμείς ξεχωρίσαμε την παραπάνω ιδιαίτερη, boho επιλογή.

@cmcreations___

Από το @cmcreations___ θα αγοράσουμε αυτή τη χρονιά λαμπάδες μέσα σε συσκευασίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με το κερί τους χειροποίητο και 100% φυσικό από σόγια. Μιλάμε για πολλές και διαφορετικές επιλογές, που σίγουρα θα βρεθείτε σε δίλημμα. Αυτή που σας δείχνουμε εμείς απευθύνεται στους λάτρεις του γλυκού και έχει άρωμα τσουρέκι!

@eunoiacandles.gr

Το @eunoiacandles.gr έχει ως βάση την Κατερίνη και τη Θεσσαλονίκη, τα δημιουργήματά του εκτός από ιδιαίτερα είναι και βίγκαν και δεν θα μπορούσαμε να μη το συμπεριλάβουμε στη λίστα μας. Μέσω Instagram ή μέσα από το site που έχει στην περιγραφή του, μπορείτε εύκολα να τσεκάρετε τις πανέμορφες λαμπάδες που διαθέτουν για το Πάσχα. Αυτή που διαλέξαμε παραπάνω είναι μία λαμπάδα κηρήθρας μαζί με ένα μπρελόκ μακραμέ!

@worthy_candles

Επίσης μοναδικές οι λαμπάδες που είδαμε από το @worthy_candles! Από 100% φυτικό κερί σόγιας και ζωγραφισμένες στο χέρι. Ακόμα και μετά την εκκλησία, μπορείτε εύκολα να τις τοποθετήσετε σε ένα κηροπήγιο και να στολίσετε με μία ανοιξιάτικη διάθεση το σπίτι σας.

@artecandles_

Λατρέψαμε αυτές τις μίνιμαλ και κομψές δημιουργίες από το @artecandles_. Λαμπάδες από 100% φυτικό κερί σόγιας, οπωσδήποτε μέσα στις πιο όμορφες που έχουμε δει. Με ένα μήνυμα στο Instagram μπορείτε να τις παραγγείλετε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

@cyclada_

Η @cyclada_ φέτος το Πάσχα μάς προτείνει λαμπάδες με…άρωμα νησιού! Με αυτή τη νησιώτικη διάθεση, φέρουν πάνω τους και ένα μπρελόκ ματάκι που μάς κάνει να μάς αρέσουν ακόμη περισσότερο!

@lookin_handcrafted
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝙇𝙤𝙤𝙠𝙞𝙣 𝙝𝙖𝙣𝙙𝙘𝙧𝙖𝙛𝙩𝙚𝙙 𝙙𝙚𝙨𝙞𝙜𝙣 (@lookin_handcrafted)

Eίτε απλές, είτε με σχέδια, είτε μονόχρωμες, είτε με γκλίτερ, το @lookin_handcrafted μάς έχει φτιάξει τις πιο όμορφες λαμπάδες για όλα τα γούστα! Εκτός από τα πολλά σχέδια και χρώματα που διαθέτει, τα κεριά είναι φυτικά και αρωματικά. Σίγουρα εμείς θα τις προτιμήσουμε!

@luxurycandles_handmade

Τέλος από τη λίστα μας δεν θα γινόταν να λείπουν οι λαμπάδες από το @luxurycandles_handmade. Με έδρα του τη Θεσσαλονίκη, κάνει παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και εκτός αυτής. Οι λαμπάδες του είναι χειροποίητες και μοναδικές, οπωσδήποτε αξίζουν να τις τσεκάρετε και να τις κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή στα βαφτιστήρια σας!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b