MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Υπερηχητικές πτήσεις: Ελλάδα-Αυστραλία σε 4 ώρες υπόσχονται τα πρωτότυπα αεροπλάνα της ελβετικής Destinus

Η ελβετική εταιρεία Destinus σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα υπερηχητικό επιβατικό αεροπλάνο με καύσιμο υδρογόνο, με το οποίο υπόσχεται να μειώσει το χρόνο του ταξιδιού από την Ευρώπη στην Αυστραλία σε μόλις τέσσερις ώρες.

Monopoli Team

Περισσότερο από 20 ώρες πτήσης χρειάζεται σήμερα ένας επιβάτης για να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η ελβετική εταιρεία Destinus, η οποία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα υπερηχητικό επιβατικό αεροπλάνο με καύσιμο υδρογόνο υπόσχεται να μειώσει το χρόνο του ταξιδιού σε μόλις τέσσερις ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJeanne du Barry: Με την ταινία – «επιστροφή» του Johnny Depp θα ανοίξει αυλαία το Φεστιβάλ Καννών12.09.2018

Η Destinus δοκιμάζει πρωτότυπα υπεραεροσκάφη εδώ και αρκετά χρόνια. Μάλιστα στα τέλη του περασμένου έτους ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμαστικές πτήσεις του δεύτερου πρωτότυπου αεροσκάφους της με το όνομα «Eiger».

Η τελευταία εξέλιξη που έγινε γνωστή από τη μεριά της ελβετικής εταιρείας αφορά στη συμμετοχή της σε πρόγραμμα που εκτελείται από το Υπουργείο Επιστημών της Ισπανίας ως μέρος του σχεδίου της χώρας για την ανάπτυξη υπερηχητικών πτήσεων με υδρογόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChupa: Ο θρύλος του chupacabra ζωντανεύει στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b