MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ναύπακτος: Πάσχα στο γραφικό βενετσιάνικο λιμάνι

To «φλεγόμενο» λιμάνι, το πανέμορφο κάστρο, οι βόλτες σε βουνό και θάλασσα και όλοι οι λόγοι που η Ναύπακτος είναι ένας από τους καλύτερους πασχαλινούς προορισμούς.

Ναύπακτος, Photo by Jason Blackeye on Unsplash
Ναύπακτος, Photo by Jason Blackeye on Unsplash
Monopoli Team

Μόλις 2,5 ώρες μακριά από την Αθήνα, η Ναύπακτος υποδέχεται τους επισκέπτες χειμώνα – καλοκαίρι σε ένα ρομαντικό σκηνικό που διατηρεί αναλλοίωτο το παραδοσιακό χρώμα του.

Χτισμένη ανάμεσα στο Αντίρριο και τις εκβολές του ποταμού Μόρνου, στην είσοδο του Κορινθιακού κόλπου, η γοητευτική παραθαλάσσια πόλη της Αιτωλοακαρνανίας σε ταξιδεύει στο χρόνο με το βενετσιάνικο λιμάνι και το καλοδιατηρημένο κάστρο της.

Επίσης, η Ναύπακτος αποτελεί και ένα εξαιρετικό ορμητήριο για κάθε είδους αποδράσεις, όλες τις εποχές, συνδυάζοντας μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγορίτσα Οικονόμου: Οι καλλιτέχνες δεν σώζουμε ως γιατροί – πάντως σώζουμε12.09.2018

Πάσχα στη Ναύπακτο: Το «φλεγόμενο» λιμάνι

Η καρδιά της Ναυπάκτου χτυπάει στο γραφικό ενετικό λιμάνι. Είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια της Ελλάδας. Εδώ, τη Μεγάλη Παρασκευή το σκηνικό είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Εκατοντάδες κεριά και αναμμένες δάδες υποδέχονται τους επιταφίους, ενώ ένας φλεγόμενος σταυρός φωτίζει την είσοδο του λιμανιού.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChupa: Ο θρύλος του chupacabra ζωντανεύει στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b