MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι 7 «ψαγμένες» ελληνικές παραλίες που προτείνει το Conde Nast Traveller

Από τα Επτάνησα μέχρι τον Αργοσαρωνικό και τις Κυκλάδες, αυτές είναι 7 από τις καλύτερες, λιγότερο γνωστές παραλίες της Ελλάδας που ξεχώρισε και προτείνει το περιοδικό Conde Nast Traveller.

Photo by Julie Karitinos on Unsplash
Photo by Julie Karitinos on Unsplash
Monopoli Team

Παγκοσμίως διάσημες και πολυφωτογραφημένες ή λιγότερο γνωστές και απομονωμένες, με χρυσή άμμο ή κατάλευκο βότσαλο, οι παραλίες της Ελλάδας είναι μοναδικές και γι’ αυτό αποθεώνονται από τα ξένα μέσα. Αυτή τη φορά, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, το Conde Nast Traveller, ξεχώρισε και παρουσιάσει 7 από τις καλύτερες, λιγότερο γνωστές (στους ξένους επισκέπτες) παραλίες της Ελλάδας για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης.

Τοπία άγριας ομορφιάς προσβάσιμα μόνο δια θαλάσσης, κολπίκοι με βράχια από τα οποία μπορείς να βουτήξεις στα πιο καθαρά νερά και αμμουδιές χωρίς beach clubs και πολυτελείς ξαπλώστρες, δίνουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ανακαλύψει τον δικό του καλοκαιρινό παράδεισο. Ιδού οι 7 παραλίες στα ελληνικά νησιά που προτείνει το Conde Nast Traveller για το φετινό καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝα κηρυχθεί διατηρητέα η χρήση των ιστορικών σινεμά Ιντεάλ και Άστορ12.09.2018

Γαλάζια Νερά, Πολύαιγος

Ένα μικρό διαμάντι «κρυμμένο» ανάμεσα στην Κίμωλο και τη Μήλο, είναι η Πολύαιγος, το μεγαλύτερο ερημονήσι του Αιγαίου. Οι εντυπωσιακοί σχηματισμοί βράχων μέσα στη θάλασσα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, ενώ οι μαγευτικές παραλίες προσελκύουν ιστιοπλοϊκά, γιοτ και πολλά άλλα σκάφη που κάνουν θαλάσσιες περιηγήσεις από τα γειτονικά νησιά. Το Conde Nast Traveller προτείνει μια βουτιά στα Γαλάζια Νερά (όνομα και πράγμα). Εδώ τα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά θα σας κάνουν σίγουρα να ξεχαστείτε και να κολυμπάτε με τις ώρες.

Χρυσοπηγή, Σίφνος

Ένα από τα πιο γοητευτικά σημεία για να κολυμπήσετε στη Σίφνο είναι τα βράχια στο μοναστήρι της Χρυσοπηγής, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς του νησιού. Το μοναστήρι βρίσκεται στο βραχώδες ακρωτήρι που χωρίζει στα δύο τον όρμο του Φάρου, στη νοτιανατολική πλευρά του νησιού. Το θέαμα που προσφέρει το μικρό ακρωτήρι με το ολόλευκο μοναστήρι είναι μαγευτικό. Αξίζει να μείνετε εκεί μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Call Me Sugar”: Η Χριστίνα Κυπραίου και ο Μιχάλης Πητίδης καταρρίπτουν κάθε στερεότυπο γύρω από τη σεξεργασία12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b