MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Paul Mescal, η Jodie Comer και μία θεατρική μεταφορά του “Περιπέτειες του Τότορο” σάρωσαν τα βραβεία Ολίβιε

Χθες το βράδυ απονεμήθηκαν στο Λονδίνο τα βραβεία Ολίβιε, τα “Tony του θεάτρου” και ο Paul Mescal με την Jodie Comer ήταν ανάμεσα στους μεγάλους νικητές, και οι δύο με το ντεμπούτο τους στο West End.

Πηγή: Instagram / @felicitykay
Monopoli Team

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η τελετή για τα φετινά βραβεία Ολίβιε και όλα τα μεγάλα ονόματα του βρετανικού θεάτρου ήταν εκεί για να τιμήσουν τον ιστορικό θεσμό, που βράβευσε τις καλύτερες θεατρικές παραγωγές της χρονιάς.

Η Royal Shakespeare Company ήταν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς χάρη στη θεατρική μεταφορά της εμβληματικής ταινίας του  Studio Ghibli “Η γειτονιά του δάσους: Οι περιπέτειες του Τότορο (My neighbor Totoro)”, που κέρδισε έξι από τα εννιά βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια – μεταξύ αυτών και το μεγάλο Sir Peter Hall Award για την Καλύτερη Σκηνοθεσία, που δόθηκε στον σκηνοθέτη της παράστασης Phelim McDermott και το Noël Coward Award για καλύτερη κωμική παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧρόνια πολλά Paul Mescal: Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον υποψήφιο για Όσκαρ πρωταγωνιστή του “Aftersun”12.09.2018

Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν και ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, Paul Mescal, για το ντεμπούτο του στη σκηνή του West End στην αναβίωση της θρυλικής παράστασης του Tennessee Williams, “Το Λεωφορείον ο πόθος” στον ρόλο του Stanley Kowalski. Η παράσταση, με την υπογραφή της δημιουργού Rebecca Frecknall, κέρδισε επίσης βραβείο Καλύτερης Αναβίωσης, ενώ η ηθοποιός Anjana Vasan κέρδισε το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στον ρόλο της Stella.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivier Awards (@olivierawards)


Η ηθοποιός του Killing Eve, Jodie Comer, επίσης κέρδισε το πρώτο της βραβείο Ολίβιε για το ντεμπούτο της στο West End, για την ερμηνεία της στον δραματικό μονόλογο “Prima Facie”, που επίσης κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Νέου Έργου. Μάλιστα, η παραγωγή είχε κυκλοφορήσει και στους κινηματογράφους σε μαγνητοσκοπημένη μορφή, σπάζοντας ρεκόρ εσόδων στη Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivier Awards (@olivierawards)


Στην τελετή βραβεύτηκε και ο Βρετανός ηθοποιός Derek Jacobi για τη συνεισφορά του στο θέατρο με το έργο του.

Τα Βραβεία Λόρενς Ολίβιε, είχαν ξεκινήσει αρχικά το 1976 ως «The Society of West End Theatre Awards», και μετονομάστηκαν προς τιμήν του ηθοποιού Λόρενς Ολίβιε. Τα θεατρικά βραβεία, τα οποία θεωρούνται τα «Tony του θεάτρου», οργανώνονται και απονέμονται από το Θέατρο Society of London κάθε χρόνο στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛόρενς Ολίβιε: Οι σαιξπηρικές «διαδρομές» ενός εμβληματικού μύθου12.09.2018

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b