MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΡΕΥΝΑ

Οι 10 καλύτερες χώρες στον κόσμο για να ξεκινήσετε μια startup είναι όλες στην Ευρώπη

Μια νέα έρευνα του ιστότοπου Business Name Generator που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, ανέλυσε 50 χώρες για να βρει τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσει κανείς μια startup. Αυτό που βρήκε ήταν πως οι 10 καλύτερες βρίσκονται όλες στην Ευρώπη.

Photo by Proxyclick Visitor Management System on Unsplash
Photo by Proxyclick Visitor Management System on Unsplash
Monopoli Team

Εάν τα τελευταία χρόνια σκέφτεστε όλο και πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσετε σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης για να εργαστείτε ή να ξεκινήσετε μια startup, δεν θα σας αδικούσε κανείς. Με την Ελλάδα να μην είναι, δυστυχώς, το πιο εύφορο έδαφος για νεοφυείς επιχειρήσεις, τα δεδομένα στην εργασία και την επιχειρηματικότητα να μεταβάλλονται ραγδαία και την ανάπτυξη της τεχνολογίας να μηδενίζει τις αποστάσεις και να εξαφανίζει τα σύνορα, η αναζήτηση ευνοϊκότερων συνθηκών για να σταδιοδρομήσει κανείς μοιάζουν μονόδρομος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker-Folie à Deux: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ για γυρίσματα στα εμβληματικά σκαλιά της πρώτης ταινίας12.09.2018

Με πολλές χώρες της ΕΕ να προσφέρουν ψηφιακές νομαδικές βίζες και προγράμματα εξ αποστάσεως εργασίας, σε αντίθεση με τη χώρα μας η Ευρώπη αποδεικνύεται ιδανικό περιβάλλον για το ξεκίνημα μιας επιχείρησης. Ναι, αλλά ποιες από τις ευρωπαϊκές χώρες αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να εγκατασταθεί ένας νέος επιχειρηματίας;

Σε μια νέα έρευνα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, δέκα ευρωπαϊκές χώρες κατατάχθηκαν ως οι κορυφαίες τοποθεσίες για την έναρξη μιας startup, οι οποίες πέρα από τις μεγάλες δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης έχουν να προσφέρουν και εξαιρετική ποιότητα ζωής.

Ο ιστότοπος Business Name Generator που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη, ανέλυσε 50 χώρες για να βρει τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσει μια startup. Η εταιρεία εξέτασε οικονομικούς παράγοντες για κάθε χώρα, όπως ο εταιρικός φόρος, η οικονομική ανάπτυξη και το κόστος, καθώς και κοινωνικούς παράγοντες, όπως η ευτυχία των εργαζομένων και η ποιότητα ζωής. Ας δούμε τι βρήκε.

Η Τσεχική Δημοκρατία είναι η καλύτερη χώρα για να ξεκινήσει μια startup.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρα Παιδικού Βιβλίου: 15+1 βιβλία που θα συναρπάσουν κάθε μικρό αναγνώστη12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b