MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Joker-Folie à Deux: Lady Gaga και Χοακίν Φίνιξ για γυρίσματα στα εμβληματικά σκαλιά της πρώτης ταινίας

Τα εμβληματικά σκαλιά, που είδαμε για πρώτη φορά στην ταινία του 2019, βρίσκονται στη West 167th Street στο Μπρονξ.

Monopoli Team

Τα γυρίσματα για τη νέα και δεύτερη κατά σειρά ταινία Joker ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες και συνεχίζονται στη Νέα Υόρκη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τοντ Φίλιπς.

Αυτή τη φορά είδαν το φως της δημοσιότητας στιγμιότυπα από το γύρισμα, με φόντο τα διάσημα σκαλιά στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Σε αυτά απεικονίζεται η Lady Gaga ως Harley Quinn, είτε στο πλευρό του Χοακίν Φίνιξ, είτε μόνη της, να κατεβαίνει τα εμβληματικά σκαλιά, που είδαμε για πρώτη φορά στην πρώτη ταινία το 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GAGAISM (@gaga_ism)

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες του υλικού που διέρρευσε στα social media, η Lady Gaga, με το χαρακτηριστικό μακιγιάζ της Harley Quinn, φαίνεται να κατεβαίνει τα iconic και ζωγραφισμένα με γκράφιτι σκαλιά χορεύοντας, ενώ σε άλλες απλώς περπατά φορώντας ένα μαύρο πουά φόρεμα κι ένα γούνινο παλτό.

Πίσω από τις κάμερες υπήρχε αρκετός κόσμος που παρακολουθούσε το γύρισμα, καθώς και φωτογράφοι που τραβούσαν στιγμιότυπα της Gaga τη στιγμή που έκανε την χαρακτηριστική χορευτική κίνηση του Τζόκερ από την πρώτη ταινία. Βέβαια αυτό δεν είναι σαφές αν έγινε για σκοπούς των γυρισμάτων ή απλώς η Gaga βρισκόταν σε μια πολύ ευχάριστη διάθεση…

Υπενθυμίζεται ότι χάρη στην χαρακτηριστική αυτή σκηνή του 2019 στα σκαλιά και τη συνολική του ερμηνεία στην πρώτη ταινία, ο ρόλος του Φοίνιξ ως Άρθουρ Φλεκ του χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker – Folie à Deux: Η πρώτη εικόνα της Lady Gaga με τον Joaquin Phoenix στο sequel του Joker12.09.2018

Το «Joker: Folie à Deux» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024. Την ίδια μέρα το 2019 είχε κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία η οποία σφράγισε την επιτυχία της με εισπράξεις 1,074 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office!

Με πληροφορίες από People.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b