MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η νέα γενιά των supermodels: Paloma Elsesser, Precious Lee και Jill Kortleve ποζάρουν περήφανα στο εξώφυλλο της British Vogue

Η Paloma Elsesser, η Precious Lee και η Jill Kortleve βρίσκονται στο εξώφυλλο τις βρετανικής Vogue και ποζάρουν περήφανα, ενημερώνοντας όλων τον κόσμο ότι κάτι έχει αλλάξει. Με άποψη, πρωτότυπες ιδέες και με δέσμευση να «δίνουν πίσω», αυτά τα 3 supermodels είναι μια ομάδα από μόνες τους.

Monopoli Team

Για την Elsesser, το 30χρονο μοντέλο και cool κορίτσι της γενιάς της που έχει εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά και αφίσες, θεωρεί ότι η δουλειά δεν είναι ευχάριστη εάν δεν υπηρετεί κάτι μεγαλύτερο και πιο αξιόλογο από απλές πωλήσεις. Πάντα θυμάται τον 15χρονο εαυτό της να κάθεται στο μπάνιο και θέλει απεγνωσμένα να δει κάποιον σαν και αυτή -με στήθος και κοιλιά- να βρίσκεται στα περιοδικά και στις πασαρέλες. «Θέλω να ξέρει -αυτό το κορίτσι των 15 ετών- ότι μπορούμε να είμαστε σικάτες, όμορφες και cool. Θέλω να δει όλες τις πιθανότητες», αναφέρει στην Vogue. Κάτι παρόμοιο αισθάνονται και οι Precious Lee και Jill Kortleve, που θέλουν οι μόδα και οι εικόνες να έχουν ένα μήνυμα, να κάνουν έναν σκοπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑIris van Herpen Spring 2023 Couture: Φόρος τιμής στις γυναίκες του Ιράν12.09.2018

Η Elsesser στην πρώτη της συνάντηση με τους managers στο IMG Models είχε πει ότι θα ήθελε μια καριέρα μεταξύ της Chloë Sevigny και της Oprah Winfrey. Και κάπου εδώ καταλαβαίνει κανείς γιατί η Elsesser είναι πολύ απλά ο σωστός άνθρωπος για να μεταφέρει το μήνυμα της ενδυνάμωσης. Μοιάζει με όλα εκείνα τα κορίτσια που μεγάλωσαν μη βλέποντας τον εαυτό τους να αντιπροσωπεύεται στην μόδα, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 3 μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων που μάθαμε από το Emily in Paris12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b